Batı Akademi Yayınları

batiakademi
19-12-2012, 15:56   |  #1  
batiakademi avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2012

Batı Akademi Dershanesi, 2000 yılından bu yana eğitim sektöründe faaliyet gösteren bir kurumdur. Dershane sektöründe edindiği akademik bilgi birikimlerini 2005 yılından itibaren yayıncılık alanında da sürdürmektedir.

Dershanemizin "Batı Akademi Yayıncılık" markasıyla sürdürdüğü yayıncılık faaliyetleri kapsamında, ilköğretim 1.sınıftan, Lise4. sınıflara kadar uzanan gruplarda aylık deneme sınavları, yaprak testleri ve soru bankası kitaplarıyla eğitim yayıncılığında önemli bir yere sahiptir.

Yayın bölümümüz özgün soruları, gerçek ÖSS-SBS soruları ile büyük benzerlikler gösteren soru konseptleri, müşteri odaklı yaklaşımı, sınav sonuçlarının değerlendirilmesi konusundaki hızı ile öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçlarına göre planlanmış sınav sonuç analizlerindeki farklı anlayışıyla kısa sürede büyümüş, sektörün aranılan kurumları arasına girmeyi başarmıştır. Kurumumuz 2011-2012 sezonunda 2.500.000 civarında öğrenciye deneme sınavlarını başarıyla uygulamıştır.

Yayın birimimiz, eğitim sektörüne destek vermek amacıyla Milli Eğitim Müdürlükleri, okullar ve dershane sektöründe kullanılan özel yazılımların geliştirilmesi ve sınav değerlendirme hizmetlerini daha da fonksiyonel hale getirebilmek amacıyla çalışmalarını büyük bir heyecanla sürdürmektedir. Bununla eş zamanlı olarak ilköğretim öğrencilerinin derslerine destek olabilmek amacıyla değişik eğitim materyalleri hazırlamakta ve bu ürünlerin öğrencilere ulaştırılabilmesi için uzaktan eğitim (online) altyapısını oluşturmaya çalışmaktadır.


Batı Akademi Ürünlerini Online Olarak Satın Almak İçin: http://www.batiakademi.net