adem kaya kardeş indirilmiyo oyun ordan paralı indiriliyo heralte neyse ben bulurum onu araştırıyom siteleri indircez inşallah
Batlefield bad company 3 cok yüksek sistem istiyor
- 1
- 2
yaklaşık oyunu 3 saattir oynuyorum ve ilk izlenimim gerçekten harika olmuş. bad company 2'yi yaklaşık bir buçuk sene oynadım ve bf3 hakkında bad company 2 ile aynı, hiç bir fark göremedim diyenler için söylüyorum Bad Company 2 yi ve Bf 3'ü sadece videolardan mı takip ettiler ve bu kanaata vardılar anlamış değilim doğrusu. Oyun gerçekten beklediğimize değecek türden ve rahatlıkla oynayabilirsiniz, alabilirsiniz. bad company 2 ile kıyaslamıyorum bile ama gözünüzde canlansın diye söylüyorum çok daha fazla oynanılabilirlik sunmasının yanı sıra performans bakımından da beta versiyonu olarak bile çok başarılı iken full sürümünde çok daha iyi olcağını söylüyorlar artık gerisini siz düşünün.
Bu arada benim sistemim:
Amd Phenom x4 925 2.80Ghz
Hd5670 His 1Gb
4gb ddr3
Detayların hepsini full açmayı denemedim fakat şu an normal ayarlarda 4x Aliasing olarak rahatlıkla oynayabiliyorum tabi arada çok fazla efektlerin biriktiği alanlarda fps çok rahatsız edicek şekilde olmasa bile kendini hissettirebiliyor.
- 1
- 2