arkadaşlar batman arkham asylum ivy boss battle geldiğimde ekran kararıyor ve batman aşağı düşüyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin
batman arkham asylum ivy boss battle sorunu lütfen
Eveet,bir karadelik kurbanı daha.Maalesef,korsan sürümden kaynaklanan bir bug.Torrent'e düşen reloaded sürümünü indirmekten başka yapabileceğin bir şey yok.Şimdilik.Belki bir fix çıkar.
kısacası oyunun sil bidahada yukleme
torrent reloaded lerdeki crackların bazı sorunları çözdüğünü söylüolar.bir dene istersen..
off ne saçma oyun ya insan ortaya çıkarmadan önce en azından başından sonuna kadar oynar. Ben internet kafeden indirttim birsürü bug var :S
evet bir sürü bug vardı halettim ama bu bug beni aşıyor crack olunca savemim gider mi acaba bide bazıları geçmiş onlar nasıl geçmiş ki acaba yardımlarınız için teşekkürler
crack olunca savelerin gitmez.bende en son binayı sarmaşıklar bastı :D orda bug var geri dönemiyorum
yani en son crack mi yükliyim
Cracki bir deneyin.Reloaded sürümünü indiriyorum gerçekten problemsizse oynayacağım.Şu an 160-220 kb/sn. ile çekiyor.Öğleden sonra kontrol ederim.
%7'sini tamamladım oyunun şimdilik.Ve herhangi bir bug'la karşılaşmadım.Umarım sonrasında da karşılaşmam.
bende niye millet bu kadar sevio onu anlamıyorum
ve kimseye oynatmama gibi bi cabam yok. işkembeden sallamıyalım.
tavsiye ile oynama! fiili arsında fark var. ve ayrıca sil bidaha yukleme dememin sebebi bug un cozumu olmaması. oyun cıkınca orjinalını alsın.
şimdi işkebeden sallıypmuymusun?