Ben bu oyunu oynuyordum uçma sorunu vardı crackı değiştirdim düzeldi.Sonra %27 sine kadar geldim yeni bi sorun karşıma çıktı.Duvarın içinde "F" işareti çıkıyordu f ye basınca duvarın içine giriodu sonra her yer kararıodu. Google dan aradım sorunsuz crack die buldum dosyaya attım sonra oyun baştan başladı gene oynadım %5ine geldim bi daha çıktım girdim yine baştan başlattı ne zaman açsam baştan başlıo başta bi şeler dio kayıt yapmadın falan die bi yardım ederseniz çok sevinirim
Batman Arkham Asylum Save Sorunu
https://www.chip.com.tr/forum/korsan-kullanim-istek-yardim-linkler-ban-nedeni_t128777.html
arkadaşım bn yardım istiorum sn ne gönderdin belli deil biliosan yardım et bilmiosan bırak :D
linki tarayıcıya yapıstır ve bak ne gönderdiğimi anlarsın
Korsan oyunlarda karşılaşılan hatalara yardım etmek forum kurallarına aykırı.İyisimi başka yollar deneyerek bulun çözümü.
Tmm bunu bnde istemezdim ama googlea böle şeyler yazdımmı buna benzer crack soruları çıkıyor diye ben sordum onlara cevap verildiyse bnm mesjada cevap verilir diye düşündüm
arkadaşlar Batman Arkham asylum oyunun yükledim ama game for windows live hesabimda sorun çikti. Önceden gta4 ve resident evil 5 oyunlarini buradaki hesabima girerek çok rahat oynuyordum kaldiğim yerden devam edebiliyordum. Ama burda oyuna ilk girdiğimde game for windows live hesabiniza giriş yapmaniz gerekiyo diyor ve benim hesabima giriyorum girmiyor buseferde başka bir hesapla giriş yapin çikiyor bende tekrar önceki hesap adimi ve şifremi yazip giriyorum buseferde game product key girin çikiyoru ne yapmam gerekiyo lütfen yardim edin ??????