Batman Arkham Asylum %90 Türkçe Yama
benim almama gerek yok, ne de olsa hazır oyunu alacağım ;) arda türkçeside gelir, yamasıda, cartuda curtuda nihaha :P
türkçe yama için teşekkürler...
ilkbölümlerde bi tane adam bizim güvenlikten birini alıkoyuyor..elektrikveriyor..ölüyor..orasını geçemedim , bi de orayı geçsem tam olcakta işte : )
o adamın üstündeki aslan heykeline çıkacaksın f tuşu ile,
x tuşu ile dedektif moduna geçince zaten gösteriyor, sonra tam arkasındaki heykelden adamın üstüne uçarak tekme atacaksın adamın üstünde yarasa işareti çıkınca
ama orası daha yolun başı takılacağın çoook yer var tabi bug lar yüzünden yarı yolda kalmazsan:(
teşekkürler..anladım..
peki oyun da ne zaman sonra bug hatasından devam edemeyeceğim ?
teşekkürler..anladım..oyunu nadiren de olsa bitirenler var,
peki oyun da ne zaman sonra bug hatasından devam edemeyeceğim ?ben en son denememde %60 ta takıldım fakat şimdi başka bir çözüm buldum, şimdi tekrar oyuna sıfırdan başladım %50 deyim, eğer sorunsuz bitirebilirsem save dosyalarını paylaşırım ama crack filan vermem kusura bakmayın:)
oyun mu sürekliyici , yoksa sizden kaynaklanan bir durum ile baştan başladınız ?:)
crack isteyen kim :D :D
Oyun sürükleyici ama baştan başlamamın nedeni bug lar yüzünden oyun bitirilemiyordu, Bug ların nedeni ise crack, ama artık sorunsuz crack çıktı oyun bitirebiliyor,
O yüzden diyorum peşin peşin kimse crack istemesin:)
indirdiğin dosyada yazılı olması gerek, INT adlı dosyayı oyunun kurulu olduğu yerdeki ile değişeceksin hepsi bu.
Sendeki rusça olan sürüm mü? rusça olanlarda sorun oluyormuş
Batman : Arkham Asylum Türkçe V1.03
http://forum.donanimhaber.com/m_34541752/mpage_1/key_/tm.htm
Batman : Arkham Asylum Türkçe V1.03burdaki yamayıda indirdim ama bir türlü Türkçe olmuyor
http://forum.donanimhaber.com/m_34541752/mpage_1/key_/tm.htm
Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Localization içindeki dosyalara indirdiğiniz klasördeki Batman Batman_venomtrkv103\Batman Arkham Asylum venomtrk Türkçe Paketi v1.03\INT içeriğini kopyalayık yapıştırın deneyin Localization içindeki her dosyaya bir deneyin normalde INT dosyasını deyiştirince oluyor beni okuda yazdığı gibi, Localization yedeğini almayı unutma olmazsa geri atarsın.