bu bölümde takıldım arkadaslar zamanda kısıtlı napcamı bulmaya urasamıyorum.oynayanlar yardım edebılırmı
battlefield 3 bir bölümü geçemıyorum
rasım koymusdum gıtmıs :) sildimde bolumu anlatıyım ıkı yolun ortasında tren garı var ustde kopru gıbı altındasın arkadasın catısıyor ve cok az zamanda gorevı yapamadım dıye uyarıyor etap adıda nukleer tehlıkeyı nöturilize et gıbı bır seydi
rasım koymusdum gıtmıs :) sildimde bolumu anlatıyım ıkı yolun ortasında tren garı var ustde kopru gıbı altındasın arkadasın catısıyor ve cok az zamanda gorevı yapamadım dıye uyarıyor etap adıda nukleer tehlıkeyı nöturilize et gıbı bırDaha buraya gelmeden save,in başında hemen koşmaya başla ve o merdivenlerden sola yukaryıa çıkmaya başla sonrasında zaten karşına bir adam gelecek ve sende E tuşuna ve farenin tuşuna basmanı isteyecek dövüş için.sonucu bekliyorum. ?
arkadaşlar bende oyuna yeni başladım fakat şu jet'i bi kaldıramadım hangi tuşlarla hareket ediyo nasıl kullanılıyo anlamadım...
Arkadaşlar ben daha yeni başladı oyuna ama bi bölümde takıldım. Takım arkadaşlarımızla birlikte baya bi düşmanla çatışıyoruz. Engebeli bir arazi var. Dha sonra bir apartmanı işaret ediyor. Oraya gitmemmizi istiyor. İşaretli yere gidiyorum hiçbirşey olmuyor. Her tarafı dolaştım ama ne giriş var ne çıkış. Bölümün adı OPERATION GUİLLOTİNE. Secure the Apartment Block görevini yaparken takıldım yardım ederseniz sevinirim.
kolay gelsin benım bir sorum olucaktı battefield 3 de jet kalktıktan sonra tüm ucakları vuruyorum daha sonra jet sureklı dönüyor aşşada sarı renkte 6 tane sabıt 1 tane sureklı gezen bısey var o bolumu gecemedım yardımcı olursanız sevınırım napıcam orda 3 tusuna bas dıyor basıyorum kare ıcıne alıyotum o sarı olanları ucak gelıyo bomba atıyo ama bı turlu gecemedım yardımınız ıcın tşk ederım
kolay gelsin benım bir sorum olucaktı battefield 3 de jet kalktıktan sonra tüm ucakları vuruyorum daha sonra jet sureklı dönüyor aşşada sarı renkte 6 tane sabıt 1 tane sureklı gezen bısey var o bolumu gecemedım yardımcı olursanız sevınırım napıcam orda 3 tusuna bas dıyor basıyorum kare ıcıne alıyotum o sarı olanları ucak gelıyo bomba atıyo ama bı turlu gecemedım yardımınız ıcın tşk ederıO bölümde aşağıda 2-3 tane uçuşa geçmeye çalışan uçak var onları kaldırmıyacaksın hemen vuracaksın.Tabi onları görmek içinde gece görüş gibi bişe var onu açıcan o zaman uçaklar net görünüyor açmassan bulutlardan hiçbişe görünmüyor.
bugun denıcem saol ama ben hıc harekete gecen ucak gormuyorukı oldugu yerde beklıyen helıkopter ve beyaz jetler var onları zaten temızledım ben hıc bısı bıramadım orda hızlımı olmam lazım yada bırı yazmıs bı kac kere ateş et dıyo ucaklara otomatık gecersın demıs ?
bugun denıcem saol ama ben hıc harekete gecen ucak gormuyorukı oldugu yerde beklıyen helıkopter ve beyaz jetler var onları zaten temızledım ben hıc bısı bıramadım orda hızlımı olmam lazım yada bırı yazmıs bı kac kere ateş et dıyo ucaklara otomatık gecersın demıs ?İşte gerekli görüş kamerasını seçmediğin için göremiyosun karıştır biraz bulutlardan zor görünüyo zaten kalkan uçaklar daha pistte hareket ederken vuracaksın.
tamam kardesım allah razı olsun onu bılıyorum c tusu ıle netlestırıyosun dedıgını yapıcam ucaklar kalkmadan vurucam ama o sarı olanlar ne pekı eve gecınce oynucam
arkadaslar oyunu bıtıren varmı bende baya bı bolum gectım sonunda tekrar ılk baslangıc yerıne donuyor oyun bıttımı ?
acil bçlumunde daha oyunun basında delı oldum yaaa. trenın ustune tırmanamıyorum arkadaslar space bas dıor basıyorum ama tutunmuyor sebebını bılen varsa yazarsa sevınırım.
arkadaşlar bende bir bölümü geçemiyorum ve playstation u kırıcam nerdeyse.4 tane sokak lambasını susturuculu sniper la kırıp benim elemanların uçakla aşağı indirilmesiyle başlayan bir bölüm var.biraz ilerleyince tekrar bir çatıya çıkıyorum ve çatıoşma başlıyor sonra albashir arabayla kaçıyor ve bir türlü onu vurup bölümğü geçemiyorum yanlış yaptığım birşeyler mi var acaba..playstation da oynuyorum bu arada
Arkadaşlar bende Bi bölümde takıldım ... kaffarov bölümünde sonraki bölüm... bana gidip trenin üstüne atlamamısöylüyo fakat atlayıncada ekran kararıyor ...
cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bende bu bömlümde takıldım o tren garında o adamı dövüyorum ama en son space bas diyo basıyorum sonra ekran kararıyor.bölümü geçemiyorum yardım edermisiniz.