Selamın aleyküm arkadaşlar.Bende Nvidia geforce gt540m cuda 2gb ekran kartı mevcut.Battlefield 3 online tam akıcı oynamak istiyorum.Ram 8gb,işlemci i7.Zaten can you run it olsun yougamers daki sonuçlar olsun,düşük ayarda oynayabileceğimi söylüyorlar.Aslında lowda,çözünürlükte 800x600 de gayet akıcı oynayabiliyordum.Yeni bir update geldi,oyun biraz daha kasmaya başladı.Nvidia sitesinden en son driveri yükledim beta.Fakat pek işe yaramadı.Bana bu ekran kartı için önerebileceğiniz bir driver var mı acaba ? En kısa sürede yüklemem gerekiyor,bu durumda oyunu oynayamıyorum.Konu hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen acilen yanıtlarını yazsınlar.Şimdiden teşekkürler...
Battlefield 3 için en uygun driver
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Cevabın için teşekkürler.285.79 sürüm driverini yükledim ve artık daha iyi fps alıyorum.Fakat yinede fps artırmak için yöntemleri olanlar beni bilgilendirirse memnun olurum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Nvidia'nın son çıkan 310.xx serisi BF3'te sorunlu. 306.97'ye geçme şansınız varsa onu deneyin.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Yanıtın için teşekkürler.Dediğin gibi yaptım fpsde biraz artış oldu.Fakat anlayamadığım bir neden yüzünden hala oyun tam akıcı değil.Çözünürlüğü bf3 editör ile 840x480 yaptım.Ayarların hepsi lowda.Vsync olsun,motion blur olsun hepsi kapalı.Neden hala tam akıcı oynayamadığım konusunda en ufak bi fikrim yok.İşlemcim i7-2670QM CPU @2.20GHz,ekran kartım nvidia geforce gt540m,8gb ram var,işletim sistemim windows 7 64 bit.Yardımlarınızı bekliyorum...