B bölgesinin yanındaki konteynırlarda böyle bir sorun yaşıyorum. Çatılardaki havalandırmalar patlamışsa hele bu sorun oluyor. Oyundan kaynaklı bir sorun mu yoksa Nvidia kontrol panelinde değiştirmem gereken bir şey mi var ?
I use GTX 560.
B bölgesinin yanındaki konteynırlarda böyle bir sorun yaşıyorum. Çatılardaki havalandırmalar patlamışsa hele bu sorun oluyor. Oyundan kaynaklı bir sorun mu yoksa Nvidia kontrol panelinde değiştirmem gereken bir şey mi var ?
I use GTX 560.
sol yukari tarafta ne var herhangi bi ışık yada başka bişey varsa onun gölgesidir muhtemelen fakat oyun içi bir problem oldugunu dusunuyorum update leri varsa yukle sorun duzelicektir.Bu arada bi golgeye bu kadar takma nedeni nedir :D
Sol tarafta B bölgesi ve bayrağın bulunduğu bina var. Tepesindeki havalandırmalar patlatılınca doğal olarak duman çıkıyor. O duman olmayınca böyle bir şey de olmuyor dikkat ettim ona. Zaten oyun güncellemeyi yüklemeden açmıyor multiplayer'ı. :) Bana da onların patlamasından dolayı oluşan bir sorun gibi geldi. Başka yaşayan varsa veya çözümü varsa bilmek isterim, aniden geçince dikkat dağıtabiliyor. :)
Duman çıkmayınca o gölge sorunuda olmuyor. Şahsi fikrim o dumanlardan kaynaklanan bir çeşit programlama hatası.