merhaba arkadaşlar ben battlefield 3 limitet edition oynun aldım indirdim orgine de play tuşuna bastığımda battlelog/battlefeild 3 internet sayfasına atıyor orda play camping bastığımda sol altda game menager diye bir kutucuk çıkıyor initializing yazısı çıkıyor ve hep öyle duruyor altdada oyun geliyor basıtğımızda siyah bir ekran geliyor ekran akrtı driverı güncel yardım ederseniz sevinirim
Battlefield 3 Orjinal oyun hatası
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 5
262 mesaj
Tamam işte bekleyeceksiniz. Initializing' anlamı start zaten.
Banlandı
262 mesaj
Peki Computer'ın tam configuration'ı nedir acaba ?
Banlandı
262 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Sistemden yana bir sıkıntı yok gibi, Origin'den falan güncellemeleri kontrol ettirin. Battlelog sayfasındaki güncellemeleride kontrol edin.
Banlandı
262 mesaj
Gayet iyi. Power supply belki birazcık daha yüksek olabillirdi ama bütün updateleri yapın. Olmadı Customer Service'i arayın Battlefield'ın.
Banlandı
262 mesaj
18665435435 bu numarayı arayın ya da online bağlantı kurun. Customer Service iyidir EA'nin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
tmm arkadaşlar sorunu çözdüm sorun amdnin driverından kaynaklanıyormuş son driverları hatalı imiş eski bir driverı yüklüyünce sorun çözüldü
Klasik BF3 sorunu, ekran kartını güncellemeden önce araştırın her seferinde o sürücü sorun çıkartıyor mu diye. Eylül ayında da Nvidia sürücülerinde aynı sorun vardı.