Arkadaşlar şu sorunun çözümünü sonunda alternatif olarak buldum herşeyi denedim asla olmadı. Oyun ilk açıldığında pencere modunda açılıyodu ve sorunsuz oynayabiliyodum ama alt enter la tam ekran yapınca herşey sorun oluyodu görüntü gelmiyo mouse hareket etmiyodu. Bu sorunu yaşayan varsa eğer şöyle yapsın bende işe yaradı düşününcede mantıken zaten olmaması gibi bir şey söz konusu değil. Oyun ilk açıldığında pencere modunda açılmasına izin verin( mouse u kontrol edebilmek için ), daha sonra ayarlardan grafik ayarlarına girerek ekran çözünürlüğünüzü bir gram düşürün örneğin benimki notebook olduğu için 1366x768 di ben 1280x720 gibi bir ayara düşürdüm. Daha sonra ESC tuşuna basıp ayarları kaydederek optionsdan çıkın ve alt enter yaparak oyununuza devam edin. Biraz daha düşük çözünürlükte oynamak pencerede oynamaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Fakat şöyle ufak bir sorun olucak. Bu ayarları yaptıktan sonra alt tab yaparak başka programlara geçiş yapmayın aynı sorun değiştirdiğiniz çözünürlükte de geri gelecektir eğer öyle olursa oyundan çıkıp tekrar girin ve aynı anlattığım ayarları uygulayın. Kısacası oyun oynarken pcde başka bişey yapma şansınız kalmayacak:) Umarım yardımcı olabilmişimdir, herkese kolay gelsin