Battlefield 3 Türkiye Satış Noktaları(Multiplayer)

netrunner
10-07-2012, 14:31   |  #1  
netrunner avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
1,180 mesaj

bf 3 ü multiplayer oynamak için hangi paketi almamız gerekiyor ve nerden alabilirim yardımcı olursanız teşekkürler
Not:oyunu istemiyorum sadece multiplayer oynamak için gereken cd key lazım oyunu indiririm sorun yok ama siz yinede atın link falan

Kara Şövalye
10-07-2012, 15:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol ... runno=0000000405617

Bunu öneririm direkt olarak.

netrunner
10-07-2012, 15:06   |  #3  
netrunner avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

Ben sadece CD-Key istiyorum sadece cd key 108 tl mi :D

Kara Şövalye
10-07-2012, 15:08   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj

Yolladığım Premium versiyonu, alacaksanız en ideali bu. Tüm DLC'ler dahil içine üstüne Premium hesabınız olacak. Cd-Key alacaksanız sağlam bir yer bulmalısınız, bir de Rusça olacağı için onunla uğraşmanız gerekecek. İlla cd-key istiyorsanız ;

http://www.battlefieldturkiye.com/

Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 10 Temmuz 2012 15:09
ahmet_58
10-07-2012, 15:09   |  #5  
ahmet_58 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 28
646 mesaj
Alıntı: netrunner  
Ben sadece CD-Key istiyorum sadece cd key 108 tl mi :D
  108 değil 107 :) ucuzmuş al Beğendim

netrunner
10-07-2012, 15:10   |  #6  
netrunner avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

CD key linkini atarsan sevinirim

netrunner
10-07-2012, 15:11   |  #7  
netrunner avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,180 mesaj
Alıntı: ahmet_58  
  108 değil 107 :) ucuzmuş al Beğendim

Kahkaha

Kara Şövalye
10-07-2012, 15:17   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj

Verdiğim linkte Cd-Key sattıkları mağazaları var oraya bakabilirsiniz. Tabi Battlefield 3 Premium'undan anlamayanlar gelir burada 107-108 TL ucuzmuş diye dalga geçerler. Haziran'da çıktığında sadece Premium 49.99 € iken şu an Battlefield 3 Premium Service Pack oldukça ucuz bir fiyatta, BF3 oynayacakların kaçırmaması gereken bir şey.

Premium nedir ? derseniz en basit örneği;

BATTLEFIELD 3 deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyın...

Bugüne kadar çıkmış 2 eklenti paketi Back to Karkand ve Close Quarters dahil olmak üzere sonraki aylarda çıkacak Aftermath, Armored Kill ve End Game eklenti paketlerine bu paketi alarak sahip olabilirsiniz. Ayrıca iki hafta erken paketleri oynama önceliği sadece Premium Service sayesinde size sunuluyor.
Premıum servıce exclusive itemler
Acb-90 komando bıçağı
Bir çok özel premıum künye
Yeni kamuflaj ve özel eklentiler

Güçlü özellikler
Dakika/skorlar, kazanma / kaybetme, öldürme / ölme gibi istatistikleri resetleme şansı
Multiplayer sırasında öncelik
En sevdiğiniz savaş raporlarını kaydetme

Özel eventlere katılma
Double xp haftalarında daha kolay rütbe kazanma ve özel eventlere giriş
strateji bilgileri ve videoları

Yakın bir gelecekte normal Battlefield 3 oyuncuları zorlanacak oyunda zira Premium'luların sayısı her geçen gün artıyor. DLC'lerin oyuna yeni silah getirdiğini ve o silahlara DLC'si olanların sahip olabildiğini düşünürsek üstüne DLC'lerde yeni haritalar ve araçlar olduğunu varsayarsak sade bir Battlefield 3 çok zevk vermeyecektir.

Buna rağmen kuru kuruya oyuncu olacağım derseniz CD-Key alıp, her güncellemeden sonra muhtemel dil sorunlarıyla karşılaşıp çözebilirim derseniz siz bilirsiniz;;

Kara Şövalye bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
netrunner
10-07-2012, 15:23   |  #9  
netrunner avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

Eyw saol bi düşüncem bu olayı premium pack iyiymiş bu arada.

Kara Şövalye
10-07-2012, 15:32   |  #10  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj

Tabi D&R'deki Battlefield 3'ü ayrı olarakta istiyor olabilir, o zaman fiyatta artış olacaktır. Cd-Key alan bir tanıdığım vardı sonrasında Premium'u alınca sorun yaşamıştı oyuna girerken düzeltebildi gerçi sonradan.

Ben çok önceden kutulu BF3 alıp sonrasında Premium almıştım, aldığımda kutulu olarak DLC'ler ya da Premium yoktu. Şu an mevcut Premium Servicek Pack'i araştırmak gerek BF3'e gerek duyuyor mu diye. Eğer duyuyorsa fiyat 200 civarına gelecektir. Eğer ikisinide key olarak alırsanız sanırım yarısının üstünde tutacaktır ki aradaki farka değer bence kutulu olması. Rus keylerinde sıkıntı yaşanabiliyor zira ara sıra.

Battlefield 3'ü uzun süre oynarım diyorsanız en iyisi Premium hesabınızın olması zira fark oluyor diğer oyunculara göre. En basitinden 2 hafta önceden DLC'ye erişebilmek. Satışa çıkana kadar görevleri tamamlayıp silahları açarsınız ve avantajlı olursunuz diğerlerine göre.

buradan bakabilirsiniz Premium'a. Eğer $ üzerinden alabilirseniz fiyat daha da ucuzlayacaktır. Euro bölgesinde olduğumuzdan ötürü ben € ile alabilmiştim Premium'u.

Ek olarak D&R'da DLC'ler 30 TL'den satılıyor. Premium istemem DLC isterim derseniz.