Bence biraz abartılmış sanki. Sende bile açmıyorsa falan bende hiç açmaz falan. Bu ne ya sanki HighEnd Desktop PC ye sahip arkadaş, altı üstü günümüz standartlarında giriş seviyesi sayılabilcek Core2Duo işlemcili 1066 FSB ve 800 mhz DDR2 ramli ve en önemlisi Ekran kartı, isterse en sonun en sonu olsun sonuçta bu LAPTOP PC . Bence bu sistemle çok iyi FPS almışın, oyunun çalışması zaten artısı. Hiç üzülmeye değmez.
Eğer bu tür Oyunları rahat, kasmadan ve keyifli oynamak istiyorsan. Desktop PC alıcaksın. Özellikle BattleField gibi FPS canavarlarını oynamak için, malesef durum böyle.
Battlefield 3'ü kaldırmadı. Bakar mısınız ?
- 1
- 2
Katılıyorum sana. En az 1500 liralık toplama masaüstü ile güzel oynanır böyle oyun. Bende bıktım zaten XBOX 360 alacağım ocak ayında yada şubat ayında. Rahat rahat oyun oynarım o zaman
Kinect le güzel olur diyorum :) İnternetten inceledim xbox grafikleri daha güzel. O konuda kesinim. Fakat şu konumda aklımdaki sorunu dile getirdim. İncelermisiniz ?
Şu konuma da bakabilir misiniz ?(xbox 360 bilgisi olanlar)
gelsin 4000 tl' lik sistem İ7 2700K, amd buldozer fx ,phenom x6 ve ati 7xxx, nvidia6xx serisi kartlar ile açar zorlanmadan merak etmeyin 12gb ram yedimi kendine gelir sistem zaten.
12gb falan okadar abartmayalım isterseniz görgüsüzlük olur.. Burda dogan yerine ferrari almak gibi bir şey olur bizler için ...
Arkadaşlar xbox 720 ye hem para yetmez hem de gerek yok. Şu ana kadar tat alamadığım en az 26 oyun var zaten.İlk önce onların tadını xbox 360 ile çıkarırım :D 720'ye gerek yok. Ayrıca FW(hack) de attırırım büyük ihtimalle çünkü orjinal oyunlara param yetmiyor.
- 1
- 2