arkadaşlar battlefield 3 ü (amd athlon x2 2.4 ghz / 3gb kinston ram /radeon hd 3650 128 bit ekran kartı / windows vista starter 32 bit işletim sistemi olan bilgisayara yükledim ne yuaptıysam açamadım acaba diorum battlefield 3 vistayımı desteklemiyo yani low ayarlarda açsada olur fps manyagı degilim :D
battlefield 3 vista sorun
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
yo yani acaba battlefield 3 ün vista destegimi yok hani bence low da olsa açmalı die düşünüyorum
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Minimum
- Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
- Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHzRAM2GB
- Video Card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
Tavsiye edilen
- Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
- Processor: Quad-core Intel or AMD CPURAM 4GB
- Video Card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
sanırım windows 7 ye geçme zamanı gelmiş...RAM artışı yapma imkanın varsa windows7(64bit) kullanman yararına olacaktır..
Son Düzenleme: WHATisTHIS ~ 30 Temmuz 2012 21:43
oyunun arka palnında yer alan simetri yapılandırmalarında sync değerlerini 2 ye düşürün oyun açılır.
bf3 te oyunun yazılımcılarından yada oyun motorundan kaynaklanan bir hata var full çözünürlükte ful atraksiyon oyun oynanamaz hale geliyor.
3 gb ram 2 gb ekran kartı 3.50 ghz iintel işlemci bilmem ne bela anakrtla vista işaltim sistemi kullanıyorum sadece o oyunda full oynayamıyorum oyunun kendisiyle alakalı bir hata..