Arkadaşlar Hangisi Daha İyi
Battlefield 3 vs Call Of Duty MW3
İkisi farklı oyun neye göre karşılaştırıyorsun bf3 online oynanan sadece çoklu oyuncu göre hazırlanan bir oyun COD ise hikayeye dayalı bir oyun
sadece campaign e göre değerlendirelim kanımca
BF 3 de campain yok varda sözde var multiplayer oyunu
Modern Warfare 3 güzeldi :)
ne olarak soruyosun ?
grafik açısından mı oynanabilirlik açısından mı? senaryo açısından mı ?
ama ben hem grafik hem oynanabilirlik açısından battlefield 3 diyorum...
ama iş senaryoya gelince cod'a toz kondurtmam :)
COD 2 yi bile şimdi bulsam oynarım bt3 hiç ilgimi çekmedi bu zaman kadar :/
yabancı forumlarda da göz gezdirdim bu sorunuza cevap olarak henüz oyunları bizzat oynayamadım ama genel kanı şu..senaryoda kesinlikle cod bir adım önde..işe grafik ve multiplayer da takım calısması olarak bakanlar için BF3 ideal..fakat kendi adıma konusursam arkadas ortamı olmayınca battlefield dan yeteri zevki alamıyorum bireysel oynadıgımda..takımdaki insanları tanımadan takımca kazanılan bir oyunu oynamak bazen işkence olabiliyor.malum oyundaki amaçta adam vurmak degil oyunu domine etmek.TDM moduda karısıklıgından dolayı hosuma gitmiyor..karısık spawn olsun teee haritanın sonundaki otlara yatıp vuranlar olsun rahatsız ediyor beni..call of duty deki hareket,level vs kazanıldıgında gelen ses efekti ve killcamde olmanın zevki bambaska geliyor..arkadas ortamınız varsa düzgün bir bilgisayarınız var ise iletişim kurarak oynanan battlefield da en az COD kadar zevk veriyor..