Arkadaşlar battlefield 4 çıktığında orjinal almak istiyorum digital şekilde deil paket halinde almak isiyorum öğrenciyim pek bi gelirim yok babamdan aldığım harçlıklarla yaşıyorum :D nerde en uygun fiyata bulabilirim acaba?
battlefield 4
BF4 paket olarak ilk çıktığında fiyatı 150 tl yi bulabilir. ilk üç ay boyunca muhtemelen 120 tl nin altına düşmez. internet üzerinden daha ucuza bulabilirsin. tabi kotalı internetin varsa sıkıntı olur. yinede D&R ın internet sitesini takip edebilirsin paketi adresine gönderirler. ben burdan assassin's creed 3 special edition'u 50 ye aldım.
bayilerde fiyatlar çoğu zaman daha pahalı oluyor. sitesinde hem daha fazla çeşit bulursun hemde genellikle %20 indirimli olur. ( bazen daha fazla) 25 tl nin üstündeki alışverişlerde kargo ücreti ödemiyorsun zaten.
Yanlışlıkla silme kutulu oyun içinde olur. Kaldı ki bir yanlış tıkla silinmiyor dijital versiyonlar.
Dvd işi daha sakat mesela dvd okuyucu bi sapıtsa çizer atar başıma gelmişti alet bi anda tazmanya canavarı moduna girip anakart cd sinin canına ot tıkamıştı kasa havaya ucacak sanıp kactıydım :D
O konu hakkında pek bilgim yok Kara şovalye iyi biliyor o işleri yardımcı olacaktır
yani öyle oluyosa benim yaşım 17 daha kredi kartı bankamatik fln yok bende babamda kullanmama izin vermez onun kini harçlıklarımı biriktirip nakitle alabilirim alırsam eğPaybyMe ve İnninal kartları araştır. Ben PaybyMe aldım, yaşım 18'den küçük olduğu için Paypal hesabı açamıyorum, ailem de kredi kartı vermiyor :) Her ay biriktirdiğim parayı PaybyMe'ye yatırıyorum, Steam, Origin gibi yerlerden kolayca alış veriş yapılabiliyor.
Peki kardeşim nereden alabilirim netten araştırmıyım şimdi kullanan biri olarak sen daha iyi bilgi verebilirsin bu kart hakkıPaybyMe kartı buradan "Hemen Başvur" diyerek alabilirsin. 1 hafta içinde adresine Aras Kargo tarafından bedelsiz teslim ediliyor, kart parası, kart aidatı vs. yok. Denizbank ATM'lerinden kolayca para yükleme yapabiliyorsun. Steam, Origin, Uplay gibi yerlerde ve VISA logosu gördüğün birçok yerde geçiyor. Henüz yeni bir kart, zamanla gelişecektir.
İninal kart daha çok yerde geçiyor, MasterCard yazan her yerde geçiyor. PaybyMe'ye göre çok daha yaygın. Kartı PTT, Migros ve Tansaş'tan alıyorsun, alırken 5 TL kart ücreti veriyorsun. Aylık 1 TL veriyorsun (bakiyeden eksiliyor). Bildiklerim bu kadar. Daha çok bilgi için sitesini ziyaret edebilirsin.
Kendimi satış danışmanı gibi hissettim
Çok saol kardeşim hemen başvurumu yaptım gelsin bakalım çok işime yarıycaktır bu kart eminim. İlgilendiğin için tekrar teşekkür ederim :)PaybyMe kartı buradan "Hemen Başvur" diyerek alabilirsin. 1 hafta içinde adresine Aras Kargo tarafından bedelsiz teslim ediliyor, kart parası, kart aidatı vs. yok. Denizbank ATM'lerinden kolayca para yükleme yapabiliyorsun. Steam, Origin, Uplay gibi yerlerde ve VISA logosu gördüğün birçok yerde geçiyor. Henüz yeni bir kart, zamanla gelişecektir.
İninal kart daha çok yerde geçiyor, MasterCard yazan her yerde geçiyor. PaybyMe'ye göre çok daha yaygın. Kartı PTT, Migros ve Tansaş'tan alıyorsun, alırken 5 TL kart ücreti veriyorsun. Aylık 1 TL veriyorsun (bakiyeden eksiliyor). Bildiklerim bu kadar. Daha çok bilgi için sitesini ziyaret edebilirsin.
Kendimi satış danışmanı gibi hissettim
Harbiden üye olduğum ilk üye olduğum forum bu ve gerçekten çok yardımcı olan muhabbeti güzel insanlar var gerçekten bu forumun adminlerine üyelerine çok teşekkür ediyorum diyer forumda biri bişey bilmiyo diye dalga geçenleri aşşağılayanları çok gördüm burda ise herkez birbirinin yardımına koşuyor çok saolun adeta küçük bir aileyiz :)
Sen birde 2-3 sene önceki halini görseydin hatta 1 sene öncesi bile iyiydi aslında durgun forum öncesiyle kıyaslarsak.