Arkadaşlar bu anketi kadın-erkek ayrımı yaptığım için vb. sebeple açmadım. Sadece forumda, yani bir teknoloji forumunda ne kadar bayan ne kadar bay var merak ettim. :)
Bakalım sonuç ne olacak?
Bay mı, bayan mı çok?
7 oy kullanılmış 7 side erkek :)
Ama bunun teklonojik haberler sitesinde ne alaka var.Kadınların çoğu bilgisayardan anlamıyorki.Erkek çıkacağı belli.
Bülent Ersoy burada değildir inşallah.
Atladığımız bir nokta var.Chip online forumda farklı tarayıcılardan iki kez anket oyu verilebiliyor.O halde önce bir tarayıcıdan erkek daha sonra başka bir tarayıcıdan bayan oyu verilebilir.Bu da demek oluyor ki korkmamıza gerek yok.
Beyin bedava.
7 oy kullanılmış 7 side erkek :)
Ama bunun teklonojik haberler sitesinde ne alaka var.Kadınların çoğu bilgisayardan anlamıyorki.Erkek çıkacağı belli.
Ben bu anketi teknoloji ile ilgilenen kadınların sayısını öğrenmek için yapıyorum. :) Erkek sayının daha fazla olcağını biliyorum ama bakalım CHIP'te hiç kadın var mı? :)
Atladığımız bir nokta var.Chip online forumda farklı tarayıcılardan iki kez anket oyu verilebiliyor.O halde önce bir tarayıcıdan erkek daha sonra başka bir tarayıcıdan bayan oyu verilebilir.Bu da demek oluyor ki korkmamıza gerek yok.Beyin bedava.
Evet bunu hesaba katmadım. Ama bunu söylemekle bu yöntem aklına gelmeyen kişiler için bir hatırlatma yaptınız ... :)
Tek yapacağım herkesin bir kez oy kullanmasını rica etmektir.
bence bay mı çok yoksa bayan mı?? yerine forumun yaş ortalamasının bir araştırmasını yapın böylece bunun gibi boşa açılan konuların neden bu kadar çok arttığınında oranını bulmuş olursunuz...
gerçi yaş ortalaması konusunda bir anket yapılmıştı sanki ama olsun yenilenmiş olur...
bence bay mı çok yoksa bayan mı?? yerine forumun yaş ortalamasının bir araştırmasını yapın böylece bunun gibi boşa açılan konuların neden bu kadar çok arttığınında oranını bulmuş olursunuz...
gerçi yaş ortalaması konusunda bir anket yapılmıştı sanki ama olsun yenilenmiş olur...
Buyrun siz yapın bahsettiğiniz araştırmayı...
https://www.chip.com.tr/forum/mcb ... 32.exe_t186761.html
Şu konuda yardım lütfen.
bence bay mı çok yoksa bayan mı?? yerine forumun yaş ortalamasının bir araştırmasını yapın böylece bunun gibi boşa açılan konuların neden bu kadar çok arttığınında oranını bulmuş olursunuz...yaş ortalaması 16-20 olduğu için bu konu açılmış.ateşli gençilik anladın sen onu :D