Fiyatı ne kadar acaba uçuk bi fiyatı wardır şimdi bi de bunların :DD
bayanlara özel Maus
- 1
- 2
madem özel sipariş yaparım diyorsun banada bu mausların radyolu olanını yapsana bir daha bilgisayardan uğraşmayayım.
Bunu alan ancak süs diye kullanır, normal kullanım için kim kaç yüz tane faresi vardır. Gereksiz... boşa zaman harcıyorlar bunun yerine adam gibi bişi yapsınlarda parasını hak etsinler 3-5 ufak taş, gösterişten başka birşey değil saçmalık
viking20Ateş pahasıdır bu şimdi!!!Hem de gereksiz
Zaten kadınlar nerde gereksiz ve pahalı bişi görsünler !!! anında alırlar.Ayrıca bu taşlı şey Uğur böceğini de andırıyor!!!!Bİraz Süslü Mouse naparsın!!!Elbet alan olacak !!!Yakında kadınlar için süslü silah ta çıkarırlar!!!Kabzasında taş olan
!!
gazi909al tepe tepe kullan...radyosu da vardıröyle herhaldeyle olmaz mutlaka radyo özelliğinin olması lazım bak kesin var diyorsan alacağım.
adrese sipariş varmı sende oraya kadar almaya gelemem çünkü.
seri üretime geç kardeş iş yapar gibi 9.90 na hem mause hem radio vs.. süper walla
gazi909satmıyorum ulenn..haydaaa! önce bana özel sipariş mause yapıp şimdide mausun üstüne yatıyor adam.
sen demedinmi özel sipariş yaparım diye bizde özel sipariş verdik işte hem bana radyolu olanı lazım ayrıca sizde müşteri memnuniyeti diye bir kavram yok mu kardeş tabi göndereceksin adrese.
amma nazlı satıcıymışsın sen ya şu mausda bir nasip olmadı gitti.
http://www.aycicegim.net/yasam_v ... ilder/fare_maus.jpg
resmi koymuyorum sürpriiz.neyse iyi niyet göstergesi olarak şimdilik bunu gönderebilirim.çok ergonomiktir kendisi.ele tam oturuyor...7/24 CANLI* müzik
ben vazgeçtim artık senden mause falan almam senin dükkanıda kimseye tavsiye etmemi bekleme benden.
Zaten aldığımız hediyeleri ucuz ve basit buluyorlar dı bunu görürlerse artık ayvayı ağacı ile yedirirler bizlere
Uçkun AkyüzZaten aldığımız hediyeleri ucuz ve basit buluyorlar dı bunu görürlerse artık ayvayı ağacı ile yedirirlerbu güzeldi.
- 1
- 2