arkadaşlar merhaba benim pcmde mozilla firefox internet tarayıcısı yüklü ama bazen ben internet olduğu halde intenete giremiyorum.yani mozillanın başlangıç sayfsını açıyorum yaklasık 30sn bekledikden sonra sayfa görüntülenemiyor diyor.ama ağ bağlantılarımdan ağı onar dediğimde nete girebiliyorum szce neden böyle yapıyor?
bazen internete giremiyorum.
ağı onar demeden hç bi şeklde düzelmio mu buna pc yi yeniden başlatmak modem kablosunu söküp takmak yenile demk internet ayrlarıyla oynamak da dahil çünkü ara sıra bndede oluo yenile diorm bikaç kez dzlmesse modem kablosnu sökp takıom yada yeniden başlatnce dzelio
firefoxun 2.0.0.6 sürümünde biçok kişi bu sorunla karşılaşıyor.Firefox 2.0.0.6 bazen internet yokmuş gibi davranıyor..
Dark Spirit Of The Silent evet ağı onar demeden internete giremiyorum.
peki gökhan19 kardeşim bu sorunu nasıl çözeriz?
ben bu sorunu yakın zaman bi çok kez yaşadım bende hiç bir türlü düzelmiyor modemi kapyıp açıom onar falan diom etkisi olmadı kendiliğinden düzeliyor bazen 1-2 dk alıo banzen 15 dk falan alıyor
Canlasben bu sorunu yakın zaman bi çok kez yaşadım bende hiç bir türlü düzelmiyor modemi kapyıp açıom onar falan diom etkisi olmadı kendiliğinden düzeliyor bazen 1-2 dk alıo banzen 15 dk falan alıyani çözüm yokk![]()
yok çözüm yok demiyorum ben bi türlü halledemedim
herhalde öbür sürümünü beklicez
ie çevrimdışı ayarlarından yapabilir de olabilir,ne dersiniz arkadaşlar?
sorun firefoxta ie alakasız geldi bana
Bende firefox kullanıyordum,MSN'e girerken sorun gider diyordu hep,ie'in çevrimdışı ayarlarından yapıyordu.Bende düşündüm belki ondan olabilir diye