BEBEKLERE tecavüz cezasinin müebbetlestirilmesi iç

jeomania
16-11-2007, 19:01   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,251 mesaj

iyide bu bebeklere tecavuz de korkunç bişey yani bebek ya bu
onun için borganın yazdıkları bu sapıkların yaptığının yanında hiçbişey

ben olsam ne yapardım onu da yazayım:) okulda paleontoloji dersinde hoca anlatmıştı; bir kurt var serçe parmak kalınlığında bişi adını unuttum bu kurdu kibrit kutusunda getiriyorlar mesela bir hayvan iskeleti müzeye koymak için vs ayna gibi nasıl etlerden ayıklanır işte bu kurdu hayvan ile aynı yere bırakıyorsun (çünkü en iyi kasap bile gelse etleri kemiğe bıçak değdirmeden çizmeden sıyıramaz) bu kurtçuk hayvanı yedikçe çoğalıyor milyarlarca oluyor bikaç gün içinde.. sonra bütün etleri toz ediyorlar geriye iskelet kalıyor sonrada yiyecek bişi kalmayınca birbirlerini yemeye başlıyorlar ve en sona tekrar bir kurt kalıyor sende onu tekrar alıp kutusuna koyuyorsun iş bitmiş oluyor.. ben olsam bu sapıkları öldürmeyip işte bu kurtla aynı yere koyardım ellerini fln bağlayıp

XxXDaRKoXxX
16-11-2007, 19:02   |  #27  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
jeomania
iyide bu bebeklere tecavuz de korkunç bişey yani bebek ya bu
onun için borganın yazdıkları bu sapıkların yaptığının yanında hiçbişey

ben olsam ne yapardım onu da yazayım:) okulda paleontoloji dersinde hoca anlatmıştı; bir kurt var serçe parmak kalınlığında bişi adını unuttum bu kurdu kibrit kutusunda getiriyorlar mesela bir hayvan iskeleti müzeye koymak için vs ayna gibi nasıl etlerden ayıklanır işte bu kurdu hayvan ile aynı yere bırakıyorsun bu kurtçuk hayvanı yedikçe çoğalıyor milyarlarca oluyor bikaç gün içinde.. sonra bütün etleri toz ediyorlar geriye iskelet kalıyor sonrada yiyecek bişi kalmayınca birbirlerini yemeye başlıyorlar ve en sona tekrar bir kurt kalıyor sende onu tekrar alıp kutusuna koyuyorsun iş bitmiş oluyor.. ben olsam bu sapıkları öldürmeyip işte bu kurtla aynı yere koyardım ellerini fln bağlayı

Abi tırstırmayın beni:D

Aslında bunalrın önünü kescen tuzlucan koyun ya da keçiye bi güzel yalatcan sonra ayakları eli en son başı veya

Bunları eski mumyalama yöntemi olan yöntemi kullancan burunlarından birer tane demir KAZIK sokcan beynini yere dökcen
hıhıhıhıhahahhahhıhıhıhahha
Yazdıkça yazası geliyor  insanınSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsi

Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 16 Kasım 2007 19:03
jeomania
16-11-2007, 19:16   |  #28  
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj

kardeş siz canilik ediyorsunuz kesip biçiyorsunuz bu kadar da sadist olmayın.. :)

en güzeli benim dediğim gibi yapacan bir odaya 4 köşesinden iki köşeye ellerini karşı iki köşeye de ayaklarından bağlayıp ipleri gerecen hareket edemez duruma getirecen. sonra kurdu odaya salacan olay bu...

haa unutmadan ağzını da bantlayacan ki bağıramasın. yoksa günlerce bağırır durur. hehe :)
ağzını bantlayacan kurdu salacan odaya ve kapıyı kapatıp çıkacan. sizin yaptığınızdaki gibi kan bağırsak beyin vs görüp mideni de bozmamış olursun.. geriye kalan iskeleti de süs diye kullanırsın veya vestiyer yaparsın. süper olur

Borga-x
16-11-2007, 21:52   |  #29  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

:D bu fıkrı tuttum ama agzını bantlama bıraz cıglık atsınkı zevk alalım

Sefa Adak
16-11-2007, 21:58   |  #30  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj
Borga-x
:D bu fıkrı tuttum ama agzını bantlama bıraz cıglık atsınkı zevk alalı
Bencede..BeğendimBeğendim

XxXDaRKoXxX
16-11-2007, 22:14   |  #31  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
Sefa Adak
Borga-x
:D bu fıkrı tuttum ama agzını bantlama bıraz cıglık atsınkı zevk alalı
Bencede..BeğendimBeğendim
Çok manyak olur Kahkaha
Chip Online Dan Öldürme teknikleriKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

Borga-x
16-11-2007, 22:17   |  #32  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Aslında ben coşsam forumu komple kapatırlar o yuzden susuyorum..Ben aldımmı gazı fantazı hayal bende cok... Herturlu işkence eziyet itina ile yapılır.Özellikle tecavuzculere...

XxXDaRKoXxX
16-11-2007, 22:20   |  #33  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
Borga-x
Aslında ben coşsam forumu komple kapatırlar o yuzden susuyorum..Ben aldımmı gazı fantazı hayal bende cok... Herturlu işkence eziyet itina ile yapılır.Özellikle tecavuzculere...
Abooooo
Yeni forum mu açsakKahkaha
Adı şöyle olur "BORGA ABİNİN FANTAZİLERİ"   18 yaş ve üstü güvenmiyorsan hiç girmeSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsiSinsi

Z1mBaBwE
16-11-2007, 22:41   |  #34  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

nazi işkencesi ilk önce dişelerini söker burunlarını koparıp fdirek fırına atardım tecavuzculerı

Borga-x
16-11-2007, 23:06   |  #35  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Sabun yapıcan yanı... :D