Bedava Bilgisayar Kitapları
Kardeş çok sağol. Müthiş bir kaynak hazırlamışsın.
Arkadaşım
Birçok kullanıcı için Uygun,gerekli,bir kaynak emeği geçenlere teşşekkürler...
link çalışıyor.güzel bir arşive benziyor bakalım asıl içerik nasıl...
bu listedeki kitapçıkların tamamı gelmiyor. Ben denedim.
link kırık falan değil..şimdi indiriyorum..
paylaşım için teşekkürler.çogu kişiye lazım olacak türden bir arşiv..
arkadşalar dosya trojanlı bu devirde zaten kim kime beleş kitap verir ahada aşağıya resmi koyuyorum trojan yok diyenler için
hemde tek bir dosya değil tümü trojan avıra komple sildi dosyayı linki veren arkadaşın eline sağlık kitap adı altında iyi yemlemiş milleti açıkca tebrik ediyorum kutlarım kendisini
nod32 ile tarattırdım.bir sorun yok..
arkadşalar dosya trojanlı bu devirde zaten kim kime beleş kitap verir ahada aşağıya resmi koyuyorum trojan yok diyenler içinTrojan mı linkte mi? Ne linkte ne de dosyalarda trojan var asıl sen milleti yemleme.:Dhemde tek bir dosya değil tümü trojan avıra komple sildi dosyayı linki veren arkadaşın eline sağlık kitap adı altında iyi yemlemiş milleti açıkca tebrik ediyorum kutlarım kendisini
Gönül rahatlığı ile indirin.
arkadşalar dosya trojanlı bu devirde zaten kim kime beleş kitap verir ahada aşağıya resmi koyuyorum trojan yok diyenler içinsırf virüs olup olmadığını kontrol etmek için indirdim.nod 32 4.0 güncel antivürüs ile tarattım virüs fln yok. Ayrıca senin link ile ekleyen arkadaşın linki aynı değil.hemde tek bir dosya değil tümü trojan avıra komple sildi dosyayı linki veren arkadaşın eline sağlık kitap adı altında iyi yemlemiş milleti açıkca tebrik ediyorum kutlarım kendisini
Ayrıca içeriği ekleyen arkadaş teşekkürler ancak resimlerde gösterdiğin içeriklerin hepsi yok indirdiğimiz dosyada bilgine.
sırf virüs olup olmadığını kontrol etmek için indirdim.nod 32 4.0 güncel antivürüs ile tarattım virüs fln yok. Ayrıca senin link ile ekleyen arkadaşın linki aynı değil.madem bu kadar kişi bu pakette vırus yok diyor ee bir bildikleri var demektir ben o zaman bu paylaşımı yapan arkadaştan özür diliyorum ve şunuda belirtmek istiyorum arkadaşın verdiği link ve içerik hacktürkteamdan alınmadır aynısına orada da rastladımAyrıca içeriği ekleyen arkadaş teşekkürler ancak resimlerde gösterdiğin içeriklerin hepsi yok indirdiğimiz dosyada bilgine.
senin arama pırogramının da kurnaz tellaklar gibi; kendinden virüslü olduğunu söylüyorlar
bırakın bu işleri kardeşim açık türkiyenin önünü açık artık
çok teşşekkürler CHIP
Olağanüstü bir arşiv hazırlamızsın hemen indiriyorum eline emeğine sağlık.
forumdaki ilk mesajımı atıyorum :=)
rapid de error hatası veriyor başka sitelerden upload etsen kardeşim bizde indirsek :=)
link sağlam arkadaşlar link kırık diyen arkadaşlara duyrulur rapid free userlara bazen böyle kötü şakalar yapabiliyor :)
Arsiv diye buna derler heralde...
Bende size tek bir kitap paylasiyim, mistisizm, aydinlanma ve kisisel gelisim seruvenlerine ilgi duyanlar icin;
Bedava okumak için: http://UyanmadanOnce.wordpress.com/ 'a tıklayın!