Bedava multimedya uzmanınız burada...

CHIP Online
24-08-2010, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC'deki yüzlerce film, MP3 ve resim dosyası arasında kaybolmak üzereyseniz, bu bedava araç size göre

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/beda ... z-burada_21761.html

Resimlerle: Süpriz yumurtalar: Yazılımların gizli eğlenceleri

Daha hızlı internete kavuştuğumuzdan beri pek çok kullanıcı için dosya indirmek bir hobiye dönüştü. Bazılarımız daha sonra işine yaramayacağını tahmin etse bile "bulunsun" diyerek internet üzerinden farklı ses, video, resim dosyaları indirip saklıyor. Ama asıl sorun bundan sonra başlıyor. Özellikle dosya indirme konusuna daha meraklı olanlar bir süre sonra bu dosyaları yönetmekte zorluklar yaşayabiliyorlar. FreshView ise multimedya dosyalarınızı daha kolay bir şekilde yönetmek için pek çok imkan sunuyor.

Ara birimi Windows Gezgini'ne benzeyen FreshView'ün en büyük özelliği resim dosyalarını yönetmekte ortaya çıkıyor. Dosyaları kolaylıkla kategorilere ayırıp, istediklerinizi seçerek saniyeler içerisinde bir HTML galerisine dönüştürmenize olanak veren program, ses ve müzik dosyaları içinse oldukça pratik bir ön izleme imkanı sunuyor. 86 farklı dosya türünü destekleyen FreshView aynı zamanda bu dosyalar arasında dönüştürme işlemleri de gerçekleştirebiliyor.

Eğer ücretsiz ama yetenekli bir multimedya yönetim programına ihtiyaç duyuyorsanız, FreshView'ı şu adresten indirebilirsiniz.


Tüm konu: Bedava multimedya uzmanınız burada...

Resimlerle: Süpriz yumurtalar: Yazılımların gizli eğlenceleri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: FreshView'ı nasıl buldunuz?