Arkadaşalar telefonum k750i,telefonuma oyun indirmek istiyorum.Ama ücretsiz olacak.
Kaç mb kapladığı hiç önemli değil 460 mb lık boş alanım var.Ama kontörsüz olacak benden 1 kontör bile gitmeyecek.Oyun türü farketmez yani spor yarış nişan macera hiç farketmez bedava olsun yeter.
Bedava oyunlar
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
Denedin mi yoksa buldun mu?Veya adres güvenilir mi?Yni ücretsiz diyipte almasın kontörleri
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
426 mesaj
http://www.getjar.com/software/
Herşey güvenilir ve çoğu ücretsiz
Yıllanmış Üye
1,452 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRRDenedin mi yoksa buldun mu?Veya adres güvenilir mi?Yni ücretsiz diyipte almasın kontö1 seneden beri oyun-tema-resimleri buradan indiriyorum güvenilir site...
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
bjk_semihNasıl indiricem söyler misin?İngilizce olduğundan bir şey anlamıyorum.OOOOMMMMEEEERRRRDenedin mi yoksa buldun mu?Veya adres güvenilir mi?Yni ücretsiz diyipte almasın kontö1 seneden beri oyun-tema-resimleri buradan indiriyorum güvenilir site...
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
5734L7Hhttp://www.getjar.com/software/Hangileri ücretsiz ?
Herşey güvenilir ve çoğu ü
Yıllanmış Üye
1,452 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRRbjk_semihNasıl indiricem söyler misin?İngilizce olduğundan bir şey anlamıyorum.OOOOMMMMEEEERRRRDenedin mi yoksa buldun mu?Veya adres güvenilir mi?Yni ücretsiz diyipte almasın kontö1 seneden beri oyun-tema-resimleri buradan indiriyorum güvenilir site...
siteyi aç ve yukarıda yazan my games,my wallpapers vs.. ye istediğini seç. örn:my games/kategori seç(örn racing)/hangisini seçiyorsan tıkla/ve Download Now yazısına tıklayarak pcye indirmeye başlar.
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
bjk_semihOOOOMMMMEEEERRRRTEŞEKKÜRLER YAPTIM ama oyunlar ingilizce bunun yaması var mıdır?bjk_semihNasıl indiricem söyler misin?İngilizce olduğundan bir şey anlamıyorum.OOOOMMMMEEEERRRRDenedin mi yoksa buldun mu?Veya adres güvenilir mi?Yni ücretsiz diyipte almasın kontö1 seneden beri oyun-tema-resimleri buradan indiriyorum güvenilir site...
siteyi aç ve yukarıda yazan my games,my wallpapers vs.. ye istediğini seç. örn:my games/kategori seç(örn racing)/hangisini seçiyorsan tıkla/ve Download Now yazısına tıklayarak pcye indirmeye başlar.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,452 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007bildiğim kadarıyla yaması yok zaten oyunları pek güzel değil ama resimlere göz atmalısın.
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Tamindir adresinde bedava (kontörsüz) 300 oyun var 100 tanesi türkçe ben indirdim ama 300 tanesini değil sadece 25 tanesini kurdum sizde kurun 20 gün denemlik ama bilgisayar tarihini geri alın ne kadar gerialırsanız o kadar iyi ben 4-5 sene geri aldım şimdi 20 günlük deneme sürümlü oyun 4-5 senelik oldu