sağol oyunlarslideşov oyunu yeniden yükleyip bi deneyeceğim.yardımcı olan diğer arkadaşlara teşekkür ederim.
beğendiğiniz ilk 3 oyun?
- 1
- 2
CU_GS7Tavsiye edecek o kadar çok oyun var ki..ya arkadaş sen bu kadar oyunu oynadınmı.
Yenilerden başlayayım.. Battle For The Middle Earth 2 , Star Wars - Empire At War..Sonra,
Call Of Duty 2,NFS MW,F.E.A.R,Civilization 4,Pro Evolution Soccer 5,Age Of Empires 3,Football Manager 2006,NHL 2006, Quake 4,Half Life 2,Doom 3,Rise Of Nations,Mafia,Far Cry,GTA San Andreas,Price Of Persia,Sims 2,Command And Conquer Generals,Red Alert 2,Resident Evil 2,Diablo 1 ve 2,Sim City 3000,Heroes 3 ve 4,Euro League Football,Dune 2000,Commandos 1 ve 2,Wolfenstein,Tony Hawk`s Pro Skater 2 ve 3,Renegade,Midtown Madness 1 ve 2,Quake 3 Arena,,Metal Gear Solid 2,Collim Mcrea Rally 3,Max Payne 1 ve 2...
neyse ralli oyunlarını seviyorum en iyi ralli oyunu hangisi sence?
Bunlar oynadıklarımdan sedece bir kısmı:)) Daha çok rahatlıkla önerebileceklerim:))
Collin Mcrea Rally en iyisi bence,3`ten sonra yenisi de çıktı sanırım..Çok gerçekçi,her anlamda bir simülatördür..Gerçek bir rakip çıkmadı sanırım,ben duymadım en azından..
1. Hitman Serisi. (4 bekliyoruz.)
2. Max Payne. (Pek umut ok ama devamı gelirse iyi olur.)
3. Grand Theft Auto. (1. mükemmeldi. 2. de öyleydi. 3. anlatılamaz bir zevkti.
4. VC bekleneni karşıladı. 5.San andreas tam bir fiyasko!)
4. Age of Empires serisi. (Strateji oyununda AOE üzerine oyun tanımam.)
1. sırada oyunların babası olan
grimfandango
nfs most wanted
ve son olarak da max payne
1. GTA serileri
2. Call of Duty serileri
3. prince of persia serileri
- 1
- 2