Arkadaşlar fazla eski olmadan herkesin önerilerini bekliyorum.
Changeling
Gran Torino
Slumdog Millionaire
Martyrs
I Am Legend
Låt Den Rätte Komma in
Seven Pounds
Arkadaşlar fazla eski olmadan herkesin önerilerini bekliyorum.
Changeling
Gran Torino
Slumdog Millionaire
Martyrs
I Am Legend
Låt Den Rätte Komma in
Seven Pounds
2-3 hafta sinemaya gitmiştik galiba. İzlediğimiz film, I Love You Man ( Adamım Benim ), cidden gülmek istiyorsan izleyebileceğin güzel bir film. Otomobil tutkun varsa benim gibi otomobil filmlerinden en kalitelileri önerebilirim. Hızlı ve Öfkeli Serisi, 60 Saniye, The Dukes of Hazzard, Deat Race, Driven... Yarış filmlerinin yanı sıra adrenalin ve kalite istiyorsan, SaW Serisi, Transformes Serisi, Texas Katliamı, Hannibal, Blade, Küçük Çinde Büyük Bela, Batman - The Dark Knight, 16 Blok Ötede, Üçkağıtçılar, Hayalet Sürücü Serisi, Tetikçi, Step Up Serisi, Banliyo 13... Türk yapım filmlerden tavsiyelerim ise, Maskeli Beşler serisi, Kutsal Damacana serisi, Recep İvedik serisi, Kadri 'nin Götürdüğü Yere Git, Çılgın Dersane Serisi...
Bu böyle uzaarrr gider be DosTum. :) Tavsiye;
Ama en önemlisi, en favorim ve sana önereceğim en iyi film Never Back Down ( Asla Pes Etme ) ! 2008 yılında vizyona giren bu film cidden insanı derinden etkileyen, hayata başka bir gözle bakmanı ve yaşam tarzını değiştiren bir film. Cİdden beni çok etkiledi. İlk izlemen gereken filmlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Transformers
Terminatör Salvation
Star Wars 2009
i am legend
the strangers
Alacakaranlık --- 1
Alacakaranlık --- 2 (Çok Yakında )--(Yeniay)
Hem kalite hem hikaye konusundan [boyut=-1]Terminator Salvation
ben 1sene önce Türk filmi izlemeyi biraktım ama vali ile usta filmlerini seyrederim :D he usta filmi eskişehirde çekilmiş biraz ondan dolayı :D ama transformasn 2 ye gitmek istiyorum da gideseye kadar film vizyondan kalkacak :D bu aralar işlerim çok o yüzden bağlama kursu askerlik şubesi ( 3. yoklamam geldide :D).
Halk düşmanları,Melekler ve Şeytanlar
bence
ı m legend
paranormal activity
dabbe
semum
texas katliamı
testere
aşk filmleri olarak,
mama mia
aşkın 500 günü
Burak kardeşim. Türk filmleri konusunda çok iddialı konuşma halimiz ortada :)
Dabbe, Semum sinema anlayışına bak hele... adam bizi dinimizle korkutmaya çalışıyor. Üstelik altına Gerilim - Korku yazmaktan çekinmiyor. Sadece kötü tarafından bir örnekti tabi ki iyi olan filmler var fakat nadir diye düşünüyorum.