Beklenen cep sonunda geliyor mu?

CHIP Online
29-11-2010, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

2010 yılının en çok konuşulan cebi bu sefer gerçekten geliyor olabilir. İşte o cep...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bekl ... liyor-mu_23801.html

Resimlerle: Çinli taklit dehalarında 60 dolarlık PSP Phone!

Sony Ericsson'un PlayStation Portable ve cep telefonun birleştiren yeni bir model üzerinde çalıştığı, yıl boyunca haberlerimize konu oldu. PSP Phone adıyla dedikoduların merkezine oturan bu model, şimdiye kadar resmi olarak onaylanmadı. Bugün de durum farklı değil; hala kimse "PSP Phone gerçek" diyemiyor.

Ancak internete sızan bir etkinlik davetiyesi, PSP Phone'un bu kez gerçekten gelmek üzere olduğunun işaretlerini veriyor. Fransızca olarak hazırlanan bu davetiyenin altında Sony Ericsson'un imzası var. Davetiyede, etkinliğin ne hakkında olacağı söylenmiyor ancak ünlü PlayStation tuşları hemen dikkati çekiyor. Bu tuşların yanında, bir de telefon tuşu eklenmiş.

Eğer bu davetiye gerçekse, 9 Aralık'ta Sony Ericsson yeni telefonu PSP Phone'u resmi olarak duyurabilir. Şu ana kadar davetiye hakkında bir açıklama yapılmış da değil. 6 Aralık'ta bir şeyler olup olmayacağını ise, ancak 1 hafta sonra öğrenebileceğiz.


Tüm konu: Beklenen cep sonunda geliyor mu?

Resimlerle: Çinli taklit dehalarında 60 dolarlık PSP Phone!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: PSP Phone 9 Kasım'da açıklanır mı?

TheNightFox
29-11-2010, 21:34   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2009

Eğer Sony böyle bir davetiyeyi 1 sene önceden göndermeye karar vermişse bilmem ama, bugün 29 kasım beyler farkında mısınız?...

Böyle bir davet olmuşsa bile 2010 yılı için haberi vermeye 20 gün geciktiniz :-)

Tabii birde 2011 yılı kasım ayında bir davet olabilir. Eğer öyleyse de oha sayın seyirciler diyorum. Millet 1 senede ürün tamamlıyor. Eğer bu davet 2011 yılına ait ise bence daha çalışmalarının 1 sene süreceği bir telefonu beklemek de yersiz :-) Neler oluyor dünyada :D