Bilim ve Teknik dergisi 39 yıllık sayısını 1 DVD'de haziran sayında verdi.Bu ne demek? 1.si, 3 raf dolusu(yaklaşık 2,10 m.)kitaplar sadece 1 DVD'de 2.si,aradığınız bir konuyu DVD'de çok kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. 3.sü,aradığınız konuyu anında yazdırabiliyor,e-posta ile gönderebiliyorsunu.
Daha birçok kolaylıkları cabası.
Darısı Chip Dergisinin başına...Sabırsızlıkla bu haberi bekliyoruz....
beklenen haber...
Darısı National Geograpichs'in başına.
mustafagBilim ve Teknik dergisi 39 yıllık sayısını 1 DVD'de haziran sayında verdi.Bu ne demek? 1.si, 3 raf dolusu(yaklaşık 2,10 m.)kitaplar sadece 1 DVD'de 2.si,aradığınız bir konuyu DVD'de çok kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. 3.sü,aradığınız konuyu anında yazdırabiliyor,e-posta ile gönderebiliyorsunu.Malesef alamadım. Kalmamış. İkinci baskı yapacağı söylendi.
Daha birçok kolaylıkları cabası.
Darısı Chip Dergisinin başına...Sabırsızlıkla bu haberi bekliyoruz....
ben ayın 1 inde sordum kalmadı dedi adam
ne bilgi meraklısı milletmişizde haberim yokmuş.
Ben de henüz bulamayanlardanım..
Ay sonuna kadar sorucam ama..:))
kadıköydede yokmu cu gs7 ben o tarafa soramadım.
Meydandaki bayiye sordum dün..Yoktu..
İzmir Agora ve Alsancak D&R larda iki gün önce üçer dörder tane vardı. İzmir'den almak isteyenlere duyurulur.
o dvd ye sahip olan şanslılardanım :) yazlıktan ilk gün almıştım o gün baktığımda kimsenin daha haberi bile yoktu yani bayağı mevcuttu. şu an bilmiyorum sanırsam tükendi darısı diğer dergilerin başına
Bugün 2. baskıyı alabilmek bana kısmet oldu..
Sormaya devam etsinler bence bulamayanlar..
Ayın ortası gibi gelecek dediler banada. Millet parasını ödeyip bayilere isim yazdırıyor dergi gelmeden. Sevinsem mi? Üzülsem mi? şaşırdım...
SeRBoY_WHiTeAyın ortası gibi gelecek dediler banada. Millet parasını ödeyip bayilere isim yazdırıyor dergi gelmeden. Sevinsem mi? Üzülsem mi? şaşırdım...sevin sevin niye üzülüyorsunkiinsanlar bilgiye ulaşmak için uğraşıyorlar.
Süper olmuş ama gerçeten..DVD içindeki arama motoru da çok hoşuma gitti..Makalede geçen kelimeye göre arama yapmak baya güzel olmuş..
(Ben Kadıköy iskele bayinden aldım..)
ya cem 16 saniye ile senden önce mesaj atmışım bende oradan aldım.
eski günleri hatırladım 15 sene önce bilim teknik i yine iskeledeki bayilerden alıyordum.15 sene sonra ilk alışım.
ferrarili adamya cem 16 saniye ile senden önce mesaj atmışım bende oradan aldım.Nostalji olmuş gerçekten..:))
eski günleri hatırladım 15 sene önce bilim teknik i yine iskeledeki bayilerden alıyordum.15 sene sonra ilk alışım.
1 sayı alıp 458 kuş vurma fırsatı kaçırılmamalı zaten hehe..:))Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 08 Haziran 2006 22:49