arkadaşlar hiç para vermeden antivirüs programlarının en iyisi hangisi tabi bir de türkçe olursa daha iyi olur ama olmasa da olur.inşallah 15 gün sonra evimde internete kavuşacam!
beleş te en iyi hangisi(tabi ki türkçe)antivrs
Avira antivir iyi beleşlerin içerisindeki belkide en iyisi bazı ücretlilere bile tasş çıkrır cinsinden
erkancAvira antivir iyi beleşlerin içerisindeki belkide en iyisi bazı ücretlilere bile tasş çıkrırAvira gerçekten beleşler arasında en iyi ve in sağlam
1)peki sorunsuzca kurabilmem için link var mı bilgisayarın 2)kasılmasından bahsedenler var bunlar ne kadar doğru
3)kotalı internet için dezavantaj mıdır yavaşlatırsa interneti ince ayar ı var mı
erkancAvira antivir iyi beleşlerin içerisindeki belkide en iyisi bazı ücretlilere bile tasş çıkrır
Avira kullan. www.inndir.com da avira yazarsan bulur. Kota meselesine gelince hemen hergun update yapıyor program ama en fazla 1 mb.Sorun yok yani.
avast kulan http://www.inndir.com/program.php?id=19173
ben şuan onu kullanıyorum hiç bir sorun yok bazıları berbat diyebilir ama bence güzel bir program otomatik güncelleme yapıyor
bazı arkadaşar avira yı kur bir de spy falan yükle demiş o ne ki olmasa olmaz mı?
asimileci kardeş türkçe yama bulabilirmişiz senden link var mı onunla ilgili;yada diğer arkadaşlar?
türkçesi yok galiba bu programın yanında adaware de ols iyi olur pc yi kapatmadan bir taratırsın spy filan varsa sişersin
erkanctürkçesi yok galiba bu programın yanında adaware de ols iyi olur pc yi kapatmadan bir taratırsın spy filan varsa sişarkadaş spy ne ki şişeyim anlamadım valla burda yeni yeni öğreniyorum.
spy da bir nevi içeriği zararlı yazılımlardan br tanesi ayrıca bunun yanında rotkit trojanlar bunları bazen anti virüsler yakalayamıyor bu nedenle ad aware tarzı programlarla yaalanıyorlar
o zaman hem avira hem adware kuralım vista güvenlik duvarı ne işe yarıyor Allahınızı severseniz?