Belgelerim klasörü kopyalanmıyor

HPQ-User
24-09-2008, 23:00   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

aras sormuş:
sorun vpn bağlantımın kendiliğinden silinmesi ile başladı, virüs olabileceğini düşündüm var olan avast adlı programın üzerine symanteci yükledim. bilgisayar ağırlaşıhanca avastı kaldırdım değişiklik olmadı. daha sonra windows installer 3.1 i yükledim ve sonra olanları sıralıyorum: açılan pencereler araç çubuğunda görünmüyor, belgelerim klasöründe belgeleri kopyala diyorum ama yapıştır etkin duruma gelmiyor. belgelerim klasöründe önemli dosyalarım var ve mutlaka kurtarmalıyım. windows installeri kaldırırsam dosyalarım kayıp olurmu? veya çözüm nedir. ayrıca hard discim bölünmüş değil sadece c: den ibaret

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
HP nx6110 Laptop 1.73 Mhz Centrino işlemci kurulu, 55.8 GB Fujitsu HDD, 256 MB Ram,Ekran Kartı ve ses kartı tümleşik

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648)

frank_castle
26-09-2008, 17:02   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

öncelikle belgelerimin tamamını normal sekilde kopyalamada bazen sorun yaşana bilir birde şu yöntemi denerseniz sevinirim.bilgisayarınızı ilk açılış ekranı geldiginde windows a geçmeden f8 tusuna devamlı basın karsınıza guvenli mode vga modunu etkinleştir gibi bir sayfa cıkacak bu sayfadan güvenli modu  seçerek acın xp acıldıgında aşağıda belirtigim yolu takip ederek dosyaları baska bi yere kopyalamayı deneyin belgelerim klasorune girmeden tabii ki eğer sorun çözülmezse bir tane makinaya diskinizi ikinci disk olarak takmak sureti ile belgelerimi kopyalayın yedeklerinizi kurtarın daha başka çözümlerde var onlar daha sonra anlatılacak kısımda sayılır kafa karıstırmayalım iyi gunler

C:\Documents and Settings\(kullanıcı ismi olacak )\Belgelerim