Selam arkdaşlar , benim bilgisayarım son teknoloji özelliğe sahip öncellşkle bunu belirtiyim bütün özellikler uçmuş durumda hepsi tavanda 4 gb ram 512 mb ekrankartı 300 gb hardisk bunlar bilmeniz size yardımcı olur , çünkü ona göre cevaplarsınız diye düşünüyorum gelelelim soruya;
- Bilgisayar açıldığında (c:/>Windows/System32/bpwavvqmn.dll yükleme de hata ) diyerek bir yazı çıkıyor bu bir.
- İnternet explorer'ri açtığımda örnek:google.com tıkladığım zaman google açılıyor daha sonra ,aşağıya yazdığım internet sayfası geliyor (()karşıma bu internet sayfası geliyor .
- eğer dertlerime çare olacasınız eğer, sevinirim olmayacaksınız canınız sağolsun yeter.
------------
Sevgi ve Saygılarımla
Bellek konumuna geçersiz erişim/ internet casus y.
kardeş sen öncelikle regeditten o adresi sil. olmazsa geri yükleme yap ozaman hata düzelir. sanırım o vesileyle dll. sorununda çözülecektir sanırım.. rastgele
Bu çok iyi tanınan bir casuz yazılım Bir tür ''Browser Hi-Jacker'' yani Tarayıcı Korsanı....Neyse...Bilgisayarın uçuyor ama anlaşılan bir güvenlik yazılımı yüklü değil... Bir güvenlik yazılımı yükle öncelikle ...taramanı yap...bu casus silinir gider ..sorun kalmaz. Çok yapışkan bir spyware dir ama saptanması kolaydır.
Saygılar,
kardeş verdiğin cevp için sağol sorunum çözüldü
tavsiye ettiğin varmı bende vast var ama işe yaramıyormuş baksana virüs girmiş yine senin tavsity ettiğin varmı?cevapladığın için sağol
bende kendi çözüm yazılımımı yazayım hangisi çözerse artık ister kasper ister panda ama önemli olan sorunun çözülmesi.
panda platinium internet security'i kurup kullanarak deneyebilirsin.yeni çıkacak sürümüde baya bir beğeni topluyor bu arada.symantec ghost ve system works tarzı bir eklenti gelecek içinde.
kaspersky virüs olarak buldu imha etti
downloader.win32.winfixer.o
test sonuçarı ver istersen
panda nerede ilk 3 e girmiş
herkese teşşekür ederim verdiğiniz yanıtlar için ama ,,
kaspersky kurdum ama serial yok şimdi onu bumaya çalışıyorum anlaşılan sizlerler daha iyi anlaşıcaz
asimilecikaspersky virüs olarak buldu imha ettidownloader.win32.winfixer.