Arkadaşlar ben yurtta kalıyorum.Bizim yurtta ücretsiz wireless internet baglantısı var.Benim port acmam lazım fakat modemin markasını bilmiyorum,ögrensem bile şifre vb seylere ulasamam.Nasıl torrent portu acabilirim ? Ayrıntılı olarak söylerseniz sevinirim !
Belli olmayan modemde port açmak !
Port açmak için modemin yönetim alanına giriş yapman gerek modemin yönetici şifresini bilmeden bunu yapamazsın.
aynı sorunla ben okulda karşılaştım,
2 arkadaşım da yurtta aynı sorunla karşılaşmış.
aradık fakat bir çözüm bulamadık...
torrent için porta mı qerek varkı bende vuze var portlarım tammaı kapalı ama trık trıkn ınıyo walla
ozan1213torrent için porta mı qerek varkı bende vuze var portlarım tammaı kapalı ama trık trıkn ınıyo wallaYayın yapan peer çok olunca gerek yokta. Çok indireni ve paylaşanı olan torrentlerde 100 den fazla bağlantı yaptığında kontrol etmesi güçleniyor modemin. Port açma ile o porttan gelen veriyi hiç ağa karıştırmadan direkt bize ulaşmasını sağlıyoruz.
FieSTaAArkadaşlar ben yurtta kalıyorum.Bizim yurtta ücretsiz wireless internet baglantısı var.Benim port acmam lazım fakat modemin markasını bilmiyorum,ögrensem bile şifre vb seylere ulasamam.Nasıl torrent portu acabilirim ? Ayrıntılı olarak söylerseniz sevinirim !birader eğer yurt modemi korkma kimse şifre komamıştır 192.168.1.1 yaz adres satırınıa şifre sorarsada admin ve yine admin yaz gir
veya ad kısmına admin veya admın dene sonra şifre bölümüne ''password''yaz girebil olmassa http://www.torrentz.com/ isimli siteden den aramak isdedigini arayıp ordan indir hızlı indirir....
peki torrent herhangi bir şekilde iniyormu(yavaşta olsa) çünkü bazı yurtlar bunu yasaklıyor. hatta kimilerinde rapid bile yasak. tesbit edildiğinde(mesela mac adresinizi aldılar mı) pasif kalma cezası filan veriyorlarmış. yurt dediğin özel/devlet?
bir de öğren torrent yasak mı değilmi?
ve yasaksa modem şifrelidir.
devlet yurtlarında ve okullarda torrent yasak ve dediğiniz gibi normal wep sayfasınada giremiyorsunuz google dahil bunu aşmanın yolu varmı bilmiyorum
anlatım biraz eksik olmuş torenti çalıştırınca indirmediği gibi hatdınızda pasif duruma düşüyor rapid de ise sadece bağlanmıyor ama pasif duruma düşmüyor