Ne derseniz deyin, ben bu dergiyi seviyorum. Evet bazen tatmin edici olmuyor ama bitek ben diilim bu dergiyi alan bencilliğin alemi yok diyorum o zaman da Paylaşmayı da seviyoruuum elimde son 3-4 yılın serii dergisi cd leri ile mevcut, artık yerim kalmadı hayırlı bir iş için kullanayım diyorum. sizce nereye verebilirim bu dergileri. hayrada geçsin ama haa
Ben bu dergiyi seviyoruuuuuum
Hakkı AlkanYer bulamazsan internetcafe'ye verebilirsin mesela.werırsen cook super olur. gelen gıden bakar,bakarsınız dergi tirajı artar...
hadi bir okul bulun barii. cafeden aşırılıyor dergi. cafe işletiyordum tecrübeliyim o bakımdan. varmı bildik okul teknoloji odası olan. bilgiye okumaya aç çocuk varmıı????
bizim okulun kütüphanesinde bölümdekinde chip dergileri var zaten...
Okullara verilmesi en iyi olur. Ben şahsen chip dergisine bilgisayar öğretmenlerimden alıp alıp okurdum 2003 ten beridirde devamlı alıyorum. hoca chip degisini evde okuyup getirirdi okula yoksa yeni dergi çıkana kadar okuyamazdı.
ya aslında şöylede yapabiliriz bana verin bende son 2 sene var sadece :) bu işin şakası gerçi en iyisi okullara vermek(teknik)
Tabı teknık okullara wermek lazım ama bılısım teknolojılerı bolumunde veya bılgısayar bolumunde olanlara verılse cok iyi olur...
Mutlaka..Yoksa düz liseyi okuyan bir adama Komut Seti deseniz, ChipSet deseniz, XML deseniz, Shareware deseniz ne anlar :)...En iyisi teknik okulllar.Tıpkı benim okuduğum Teknik Lise gibi....Gerçi bizim müdür onları koymayın, görüntü kirliliği yapıyor der ama olsun bende el altından satarım :)....
Hoşçakalın...
vallaa helal olsun gençler size. :D) bayaaa fikirler var. evet bende teknik bir okula vermeyi düşünüyorum, güzel fikir.