abiler herşey için saolun şimdi benim sistemin en son şekli nasıl oldu anlamadım karıştırdım size zahmet sistemi sıralayabilirmisiniz bide mümkünse hepsiburadadan olsun keredi kartına peşin fıyatına 8 taksit yaptırca ::)))
ben oyun pcsi toplıcam lütfen yardım edin
hepsi burada da bazıları yok mecbur iki yerden alman gerek exa ile ikisinden
hem exa da taksit yapıyorki 6 ile 12 arasında karta göre
he unutmadan sorum benim aldığım atı hd4830 ekran kartında bı kablo var direk psuya bağlamak için ama şuanki kullandığım pcdeki 300w psuda öyle bi giriş yok yeni alcam kasada ekran kartını bağlamak için yer varmı :))
bide bu sisteme hangi yazılımı yükleteyim xpmi yoksa vistamı vistaysa hangisini oyun için :)
evet alacağın kasanın psu'sunda gerekli kablo var 6 pinli pcıe x, bence vista 32 bit home premıum iyi gider, sp1 ile de rami 4 gb olarak görür ama 3.5 gb kullanır o da pek mühim değil zaten 3.5 gb fazlasıyla yetiyor.
evet hatta yakında vista bile eskide kalacak çünkü windows7 hakikaten sağlam geliyor.
rica ederim,
hayırlı olsun.
bi şey diyemem, beğendiğim sağlam kasalardan değil açıkçasını söylemek gerekirse.
hayırlı olsun güzel sistem toplatmışsın .
evet bugunde goldtan aldığım parçalar var bonus kart kdv indirimi varmış kaçırmadım :)
anakart
gıgabyte ma790x-ds4 amd790 228 tl
işlemci sadece bu vardı
amd athlon 64 7750+ 2.7 ghz 180 tl
hdd
maxtor 500gb 7200prm 32mb 121 tl
bunları aldım şimdilik kaldı ramle kasa
ekran kartını biliyosunuz
atı hd4830 512mb 256 bit ddr3
ayın 5de kalan parçaları alcam anakarta boşta olduğu halde işlemciyle ekram kartını taktım
ama inşallah işlemci zarar görmemiştir bayağı uğraştım çünkü :::))
çok uğraşmasaydın zarar vermemişsindir inş kolay oturuyor normalde.
ahmet79evet alacağın kasanın psu'sunda gerekli kablo var 6 pinli pcıe x, bence vista 32 bit home premıum iyi gider, sp1 ile de rami 4 gb olarak görür ama 3.5 gb kullanır o da pek mühim değil zaten 3.5 gb fazlasıyla yetiyor.abi 64 bit daha iyi değilmi onu yükleteyim
http://www.hepsiburada.com//prod ... 7&productId=bd71913
ram olarak bunu alırsın
diğerinin hem zamanlamaları çok yüksek hemde işlemcinin 1066 mhz ram desteği yoktur,
birde 64 bit'in farkını modelleme ve ağır grafik uygulamalarının haricinde göremezsin.