Herkese selam.. malesef dün karis karis aramama ragmen uygun driveri bulabilmis degilim cildirma safasindayim :( bagzi programlari denedim napolyon misali para para para diyor..
dün realtekin sitesinden vermis oldugunuz linkin 2.64 versiyonunu pc de denedim kurdu fakat denetim masasina gittigimde sound tikladigimda ses driveri yüklü degil uyarisi aliyorum :(
-mancukya windows 7 aramasi icin acman gerekir derken win 7 nin donanim icin uygun driver taramasindan bahsediyorsan defalarca denedim her defasinda uygun driver bulunamadi uyarisi veriyor evet donanim eski pentium 4 islemcili service pack 1 e kadar tüm updateleri yaptim simdi yine kontrol ettim sp 1 haric hepsi yüklü güncellemelerin speccy programinda anakart ismi ve özellikleri su sekilde MSI
Üretici MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD
Model MS-7046
Yonga Tedarikçisi Intel
Yonga Modeli i915P/i915G
Yonga Revizyonu B1
Güneyköprüsü Tedarikçi Intel
Güneyköprüsü Modeli 82801FB (ICH6)
Güneyköprüsü Revizyon 03
MSi sitesinde online ve güncelleme programini indirip tarattimcikan güncellemeler icersinde sadece ses driveri yok :( pc ye format atmadan önce ses gayet güzel calisiyordu simdi sistem tepisi altinda ses üzerinde koca bir carpi var, ilgilenen herkese cok cok tesekür ederim, bunlarin disinda her fikre acigim bu konuda bilgisi olan herkesden yardim bekliyorum