öncelikle bayramınız mübarek olsun..
yaşı ufak olan bir yiğenim ben den benteen (ben10 galiba oyunun adı) oyununu istedi..google den baktım ama malesef bulamadım..biliyorsanız ya da bilmiyorsanız bile , acaba bir de siz bakabilir misiniz oyuna ?
öncelikle bayramınız mübarek olsun..
yaşı ufak olan bir yiğenim ben den benteen (ben10 galiba oyunun adı) oyununu istedi..google den baktım ama malesef bulamadım..biliyorsanız ya da bilmiyorsanız bile , acaba bir de siz bakabilir misiniz oyuna ?
Böyle bir oyun var,hatta yanlış hatırlamıyorsam iki oyunu var.Ama sadece PSP'ye çıktı.
ben araştırdığımda buldum oyunu...buldum , buldumasına ama online oyununu buldum..
setup dosyası olan oyun lazım bana..
Flash oyunu çok var.Flash oyunun adını sonuna download ekleyip aratın isterseniz.
internet bütün istediklerimi buluyordum önceden..ama bu oyunu bir türlü bulamadım..dediğinizi de aratıp baktım ama yok ..ben bulamıyorum :(
siteden "Ben10 Kaçış Macerası" oyununun demosunu indirebilirsiniz.teşekkürler,..oyun benim bile hoşuma gitti : )
buyrunhttp://games.cartoonnetworkhq.com/downloadGame.php?gameID=160
başka serileri var mı ?
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 20 Eylül 2009 18:52
Saveflash programını indirin daha sonra internetten bir Ben10 oyunu bulun, program sayesinde oyunu bilgisayarına kaydedebilirsiniz. Oyunu swf. olarak açın. Bunun içinde swf opener programını indirin. Oyun dışında sitelerdeki reklamları vs. de bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.