ShiftDelete.Net üyeliğimi her defasında yasaklıyor. Bu nedenle haksızlığa uğradığımı düşünerek bende ShiftDelete.Net'i hayatımdan yasaklıyorum...
Bende SDN'yi yasakladım
Kızgınlığımı bir bilseniz, beni daha iyi anlardınız. Güzel yanları vardı SDN'nin ama kötü yanları daha çok...Adamlar sanal alemin teknolojik çeteleri olmuşlar.
Geçmiş olsun diyeyim. Siz de o forumu shift+delete" ediverin, olsun bitsin. Atla deve değil neticede. Hatta boşverin gitsin...
Haksızlığa tahammül edemiyorum, belki de dediğiniz gibi dert etmemeliyim. Yaptıkları doğru olmasada bu onların ayıbı...
Gir foruma yeni kulllanıcı aç böyle böyle de anlat olanı ;) Vicdanları varsa affederler ;)
Hangi medya kuruluşu tarafsız ? senin üyeliğini bilgisayar otomatik olarak silebilir ve sistem bu şekilde kurulduysa onlar istesende seni ekleyemezler sistem otomatik olarak seni siler. diğer bir taraftan aç kendine yeni bir üyelik başka mail adresi ile daha sonra durumu düzgün bir şekilde anlatmayı dene olmazsa girme foruma başka forum mu yok. Ama İnternet sitelerini bu şekilde kınama. İnsanlar emek çekip bir site yaratıyor hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına ulaşıyor. Bu böyle çabuk olmuyor. </
Hangi medya kuruluşu tarafsız ? senin üyeliğini bilgisayar otomatik olarak silebilir ve sistem bu şekilde kurulduysa onlar istesende seni ekleyemezler sistem otomatik olarak seni siler. diğer bir taraftan aç kendine yeni bir üyelik başka mail adresi ile daha sonra durumu düzgün bir şekilde anlatmayı dene olmazsa girme foruma başka forum mu yok. Ama İnternet sitelerini bu şekilde kınama. İnsanlar emek çekip bir site yaratıyor hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına ulaşıyor. Bu böyle çabuk olmuyor.
Boşverdim SDN'yi... Konunun kapanması için uygun bir zamanda Chip yöneticilerinden silinmesi için rica edeceğiim...
çerezlerinizi silin tor ağında bağlanın ya da xbbrowser kurup onun üzerinden bağlanarak yeni üyelik açın demek istiyorum ama tor ağı her daim yavaş olacağından her zaman tor üzerinden girmemezsiniz girmediğiniz eninde sonunda dikkatli gözlerden kaçamaz ve yine üyeliğiniz kapatılır neyse bizede burada saygı sınırları için de kalan fikir hürriyetine saygı duymayan siteleri kınamak düşüyor
Peki bir site yöneticisiyle bunun nedeni hakkında konuştunuz mu? Belki onların da kendilerince haklı nedenleri vardır.
her zaman yöneticiler haklı olamaz..İMKANSIZ..