Arkadaşlar bende bir site kurmak tasarımı öğrenmek ve siteden para kazanmak istiyorum nasıl kurarım ama sitem ücretsiz olucak.Nerden site açarım Lütfen bana yardım edin.
Bende web tasarım öğrenmek istiyorum. Yardım edin
ücretsiz site için bedava sitem var
ücretsiz forum isterseniz yetkin forumu tavsiye ederim
yalnız ücretsiz lerden para kazanacağınızı hiç sanmıyorum
en güzeli bir tane alıp üzerinde calışman daha cabuk ögreniyor ben anca böyle ögrendim bununla,,,.http://www.xticaret.com/xticaret/?11_3940,,, .Sizinde bir internet siteniz olsun. Yönetim Paneli Sayesinde Sitenizi Kendiniz Yönetin. www.sizinisminiz.com isminde bir internet sitesine sahip olun ve ömür boyu kendinizi tanıtın, resimlerinizi girin. videolarınızı seyrettirin. istediğinizi yapın.
arkadaşım şimdi
1.para kazanmak 1. mesele ise bi şey yapıcana inanmıyorum.
2. adobe dreamweaver öğreneceksin çok işine yarayacak.(cs 4 sürümünü arşatır bence daha kolay cs3le fazla farkı yotur.)...bunu için sanalkurs.net teki dreamweaver bölümünden Hakan Çamoğlunun videolarından başla.eski chip in veya diğer dergilerin eğitim videolarından yaralan...
3.hiç kodlarla uğraşamam dersenn Joomla,wordpress,durupal vb. sistemleri bi araştır...anlarsın...
4. domain alımı için ihs.com.tr* host alımı için anadoluweb.com u kullan ben memmunu wallaa...
hızlı öğrenirmisin bilmemde bana göre çok kafa öpen bir iş..okuyorsan derslerini ihmal etme....haa bidee bunu bana hocam söylemişti bende sana söylüyorum...
böyle hayaller içine girme====>> "bi site yapıcam herkes tıklıcak,herkes beni tanıcak,çok para kazanıcam "