Beni Kurtarabılıcek Varmı?
- 1
- 2
:) :) :)
İyi geceler arkadaşlar.
Çok bilen arkadaşlarım turojen bunun adı türkçe truva atı yani hic heveslenmeyin modem reslemekler temp'i silmekle gitmez!Care format yada güzel bi antiyle güvenli modda taramak.
Ayrıca turkojen olduğunu bilemezsin proratta olabilir yada başka bir rat olabilir.
Haha türkojan la bu :DSenin dediğini yaptım ama temp' te bır dosyayı sılemıyor.FXSAPIDebugLogFile diye bir dosya ne yapmam gerekıyo bu konu hakkında bır bılgın varmı?
Bilgisayarı güvenli modda başlat(Açılışta sürekli f8e bas ;))
Başlat/Çalıştır'a %TEMP% yaz.Açılan penceredeki herşeyi sil bilgisayarı yeniden başlat tamamdır ;)
hocam boşuna uğraşmayın temp den silemezsiniz siz avg yükleyin link vercem güncelleyin taratın
http://download.cnet.com/AVG-Ant ... ton&cdlPid=11014801
Çok bilen arkadaşlarım turojen bunun adı türkçe truva atı yani hic heveslenmeyin modem reslemekler temp'i silmekle gitmez!Care format yada güzel bi antiyle güvenli modda taramak.Turkojan bir backdoor sivrizekalı arkadaşım.Ratların içindeki en dandiği ...
Arkadaşın paylaştığı yazılımı virustotaldede taratarak emin oldum ;)
http://www.virustotal.com/file-s ... 69e15291-1308950188
adam dosya yüklemiş bilgisayarına onun sayesinde giriyor :))
Benden tavsiye sadece ; av ile koruma olmaz... mutlaka internet security kullan...
Pc'nin ağ bağlantısını kes. Güvenli modda başlat. bir güzel tara... Modemi açıp kapayınca da tamamdır...
Formata bile büyük ihtimalle gerek kalmaz...
Comodo İnternet Security önerebilirim... Ücretsiz ve işini iyi yapar....
Benden tavsiye sadece ; av ile koruma olmaz... mutlaka internet security kullan...Teşellürler deniyicem.
Pc'nin ağ bağlantısını kes. Güvenli modda başlat. bir güzel tara... Modemi açıp kapayınca da tamamdır...
Formata bile büyük ihtimalle gerek kalmaz...
Comodo İnternet Security önerebilirim... Ücretsiz ve işini iyi yapar....
Boracan arkadaşın son mesajına katılıyorum internet security en iyisi ben mesela avg internet security kullanıyorum keyli.Ayrıca dosyayı pcme indirip baktım yani antivirüsüm baktı turkojen bi rat yine dediğim gibi çözüm önerim iyibir antivürüs kullanman internet security olursa daha iyi olur senin icin
Eğer windows 7 kullanıyorsan lisanslı veya lisansız Microsoftun çıkardığı Essentiali indir ve kur tamamen ücretsizdir.Hemen hemen tüm virüsleri ve zararlı yazılımları temizlemede çok işe yarıyor.Birşeye dikkat etmek gerekiyor güncelleştirme isterse sadece essentialin güncelleştirmesini yükle.Kolay gelsin:)
Eğer windows 7 kullanıyorsan lisanslı veya lisansız Microsoftun çıkardığı Essentiali indir ve kur tamamen ücretsizdir.Hemen hemen tüm virüsleri ve zararlı yazılımları temizlemede çok işe yarıyor.Birşeye dikkat etmek gerekiyor güncelleştirme isterse sadece essentialin güncelleştirmesini yükle.Kolay gelsin:)Teşekkürler..
Smile kullanıyorum.Arkadaş internet sağlayıcı demek istemiştir.Yani Smile, TTnet, Superonline farketmez (:
Bu arada güvenlik tedbiri olsun bidaha açma diye o dosyayı sistemden yoket ;)
@cracker1
O kişi değil Hacker Lamer bile değildir en fazla decoderdir
Youtubeda bile turkojan kullanımı anlatılıyor ;
http://www.youtube.com/watch?v=1X-CdERq3FA
- 1
- 2