arkadaşlar internetten aimp i indiriyordum.topu topu 3.76 mb altada resmini koyuyorum
neden bu kadar yavaşlama var acaba anlamadım.
internet bağlantım sınırlı 1024 mbps plus 29 tl lik ten yani
((BUGÜN İTİBARİ İLE TTNET İN YURTDIŞI ÇIKIŞLARINDAKİ PROBLEM NEDENİ İLE ADSL HIZLARINDA 3/2 ORANINDA DÜŞÜŞ VARDIR..
ADSL AYARLARINIZLA VB. AYARLARINIZI BOZMAYIN AYNI ŞEKİLDE KALSIN ARIZANIN GÜN İÇERSİNDE GİDERİLMESİ BEKLENİYOR.
saygılar..
Kaynak: Ttnet yetkilisi ile birebir görüştüm..)) SAKARBOY DAN ALINTIDIR.
ACABA BU SEBEPTEN DOLAYIMI YAVAŞLAMA SÖZ KONUSU
evet arkadaşım aynen bu sebeten kaynaklı türkiyenin heryerinde 3/2 oranında hızlarda düşüş var.
ayrıca nod32 2.7 sürümü kullanıyorsunuz.
yeni 4.0 sürümü mevcut.
geçmenizi öneririm.
saygılar..
sakarboyayrıca nod32 2.7 sürümü kullanıyorsunuz.bunu neden önerdiniz anlamadım.ben nod32 2.7 den memnunum şuan ama ilerki günlerde geçmeyi düşünüyorum.öneriniz için tşkler
yeni 4.0 sürümü mevcut.
geçmenizi öneririm.saygılar..
PEKİ ŞUANDA İNTERNET BAĞLANTI HIZLARI NORMALE DÖNDÜ MÜ ACABA
Son Düzenleme: koc06 ~ 14 Mayıs 2009 17:33
programın motoru eski sürümde o yüzden memnun olmanıza bişey demiyorum.
4.0 a geçerseniz virüs algılama başarısı daha yükselicektir diyerekden bir öneride bulundum..
malesef sorun henz düzelmedi çalışma halen devam ediyor. an meselesi diyebiliriz.
ara sıra modeminizi kapatip açıp deneyebilirsiniz.
bana göre yeni yapılan tarife değişikleri ilgili sistemsel değişikleri bu şekilde yansıtıyorlar.
koc06PEKİ BEN DÜZELDİĞİNİ NASIL ANLAYACAĞIM.internet hızın yükseldimi anlarsın
koc06PEKİ BEN DÜZELDİĞİNİ NASIL ANLAYACAĞIM.modemi kapatıp açın.bu linke girin. 1mbps yi seçin 1-2 dk test sonucunu bekleyin.
test sonucunda download hızı sonucu 750-850 arasında çıkıyorsa problem yoktur diyebiliriz. ama 800-850 üstü ise oldukca iyi bir bağlantıya sahipsiniz diyebilir.
bu test süresinde antivirüs probramını devre dışı bırakmanızı ve tüm internetle ilişkili sayfaları kapatmanızı öneririm. msn vs..
benim hızda 10 KB a kadar indi