Arkadaşlar daha bağlantıyı yapmadan gittim geek adsl modem aldım zoom almadığıma (x5) pişmanım doğrusu ama birde adsl plus yada daha yüksek bant genişliği ve hızda çalışıcak adsl iki formatı geliyormuş ne almalıyım geliceğe yatırım yapmak maksadıyla bu çok önemli birde şu adsl 2 formatıyla ilgili bilginiz varmı şimdiden saolun modemi daha kullanmadım değiştirebilirim önerilerinizle.Fiyat sınırı yok bu arada anakartımda wifi desteğinin olması lazım değilmi kablosuz kullanabilmem için Şimdiden saolun...
benim modemi siz seçin ben alıyım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.valla bu adsl2 bilmiyorum simdi arastircam internetten ancak wi fi konusunda anakartinin desteklemesi sart degil. tabii desteklerse bir pci yeri sana kalır.
onun disinda pci slot una giren wi fi kartlari var.
alıntı:
Gönderen : elvis32sana öneride bulunmayacağım da aklıma geldi: hani diablo oynayacaktık :) daha iş var..!
elvis oynayacazda önce bir adam gibi modemi alıyım daha doğrusu değiştiriyim ondan sonra oynuycaz tabi senin bağlantın ne bu arada 256 dan aşşağaysa oynamam valla
jaina , elvis teşekkür ederim bekliyorum...
alıntı:
Gönderen : elvis32256! daha aşağısı yok ki be dostum! herkes 128'den 256 ya geçti. Sen 512 misin yoksa! Hızından geçilmez valla oyunda! :)
elvis abisi inan bana önce türk telekoma gidicem bağlantıyı yapıcam 256 kesin 512 içinse eğer kurumla sözleşmeyi imzalayabilirsem yapıcam sonra seninle diabloda age of ta coşarız...Az kaldı...
ya iyide safri bu nedemek ? kendin demissin
adsl 2 formatı??????
ona uyumlu bir modem bulubilirsem jaina kesin bunu değiştiricem aynı zamanda mevcut adsl yapısınıda destekleyen bir modem varmış turk telekom hazırlık yapıyormuş bu altyapı için ama siemensmiydi hangi markaydı hatırlıyamıyorum bu iki formatı destekleyen işte nou bulubilsem alıcam durum bu yani jaina...
Olucak elviscim şu maaş güünü bir gelsin sen seyret hengameyi bu arada recep de haksız değil hani ben elimdeki geek modemle takılıyım bu arada biraz fazla ısınmasının yanında performans kaybının olmadığına dair bilgiler aldim birkaç "guru" arkadaşımdan ayrıca yetti artık şu geleceğe yatırım yapıcam mantalitesi yemin ediyorum verdiğimiz paralar yüzüünden güünüü kurtaramıyoruz valla...