"Benim" nedir?

Kapalı Hesap (53751)
23-06-2009, 12:52   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Oturum açtıktan sonra Forum & Üyeler kısmından ulaşabileceğiniz “Benim” bölümü öncelikle forum içerisinde açmış olduğunuz son 5 başlığı ve verdiğiniz son 5 yanıtı size göstermekte ve diğer tüm konu, yanıt, yorumlarınıza ulaşım imkanı sağlamaktadır. "Benim" bölümündeki başlıklar şu şekildedir:

Konularım: Konularım, Arşivdekiler ve Anketlerim sekmeleriyle forum üzerinde açtığınız tüm konulara ve anketlere tarih sırasına göre ulaşabilirsiniz.

Yanıtlarım: Bu bölümde forumdaki yanıt yazdığınız konulara tarih sırası ile ulaşabilirsiniz.

Yorumlarım: Aktif Yorumlarım ile görüntülenmekte olan yorumlarınızı, Bekleyenler sekmesi ile onay bekleyen yorumlarınızı görebilirsiniz. Ayrıca onay bekleyen yorumlarınızı silebilirsiniz.

Aboneliklerim: Abone olduğunuz konu bildirimlerini buradan takip edebilirsiniz.

Arkadaşlarım: Bu kısımda forum üzerindeki arkadaşlarınızı görüp, sizden arkadaşlık onayı bekleyen veya sizin arkadaşlık onayını beklediğiniz kişileri de görebilir, arkadaş ekleyebilirsiniz. Daha onaylanmamış arkadaşlık tekliflerinizi geri alabilirsiniz.

Engellediklerim: Engellediğiniz kullanıcıları görebilir ve engellenmesini istediğiniz kullanıcıları ekleyebilirsiniz. Engellediğiniz bir kullanıcıya özel mesaj gönderemediğiniz gibi, bu kullanıcıdan özel mesaj da alamazsınız. Ayrıca bir kullanıcıyı engellediğinizde, bu kullanıcının mesajları “Bu mesaj engellediğiniz tarafından gönderilmiştir.” uyarısıyla gözükür. Eğer engellediğiniz kullanıcının bir mesajını görmek isterseniz, “Mesajı Göster”e tıklamanız gerekir. 

Blogum: Bu kısımdan yayında olan blog yazılarınıza ulaşabilir. Yeni blog yazısı ekleyebilir, yeni yazınızı hemen yayına alabilir veya taslaklarda bekletilmesini seçebilir, aynı şekilde yayında olan bir yazıyı kaldırıp düzenlemek için taslaklara alabilirsiniz. Yazılarınız için kategoriler ekleyebilir, blogunuz içinde arama yapabilirsiniz. Gelen yorumların e-posta ile bildirilmesi gibi ayarlar yanında blog sayfanız için Stil kısmından  bir tepe başlığı seçebilirsiniz.

Beğendiklerim: Beğendiğiniz bağlantılara buradan ulaşabilir ve arama yapabilirsiniz.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (53751) ~ 23 Haziran 2009 18:29