Arkadaşlar bugün NFs Uncover almaya kara verdim :) Acaba pc kaldırmı diye size sorucam :) "Can You Run iT" bu vatandaşa sordum kaldırır dedi ßirde sizin değerli görüşlerini almak istedim Microsoft Xp Professional 2002 Sp3 , İntel Pentrium CPU 3.00,3,01GHz , 3Gb Ram , ATı X1050 (ekran kartı ölüyo en kısa sürede değişicek . )
Benim Pc Uncoveri Kaldırmı ?
[URL=http://img15.imageshack.us/i/yenibitelemresmiq.png/][/URL] Can you run it abimizde böyle dio ama sizin görüşleriniz daha önemli tabikide :)
Can you run diyorsa haklıdır:D Kaldırır ama sanırım orta ayarlarda oynayabilirsin.Tahminimce orta ayarlarda yüksek çözünürlükte rahat oynanır.Ama bu sitede bir olay var ki şöyle,ekran kartım minimum da 4 çizgiyle gösterilirken önerilen ayarlarda 5 çizgiyle gösteriliyor:DAma minimumda durum buysa dediğime yakın bir sonuç çıkar.
ya kardeş ram in tmm ama olay ekran kartında bitiyodaha çok onun için bence uncover i oynıcaksan bence ekran kartını değiş öyle oyna yani örnekleme yapıcaksam:
film izliyorsan elindeki ekran kartıyla cam ve ts film izler gibi olur ama değişirsen dvdrip olarak izler gibi annadın umarım..yani ekran kartın en az bi sapphire x1650 olsun oda enaz kendimden söylüyorum..ama süper oyun bence isabet bi seçim tebrikler..
ya kardeş ram in tmm ama olay ekran kartında bitiyodaha çok onun için bence uncover i oynıcaksan bence ekran kartını değiş öyle oyna yani örnekleme yapıcaksam:
film izliyorsan elindeki ekran kartıyla cam ve ts film izler gibi olur ama değişirsen dvdrip olarak izler gibi annadın umarım..yani ekran kartın en az bi sapphire x1650 olsun oda enaz kendimden söylüyorum..ama süper oyun bence isabet bi seçim tebrikler..
Çok tşk ederim , bende ekran katına yanıyorum :) Çok kötü ekran kartı ucuz ama iyi bişey almak istiyorum :) inş. iyi bi ekran kartı bulurum
Çok tşk ederim , bende ekran katına yanıyorum :) Çok kötü ekran kartı ucuz ama iyi bişey almak istiyorum :) inş. iyi bi ekran kartı
Şimdi ucuz bir ekran kartı arıyorum demişsin.250 doların altındaki çok az kart seni 1 seneden biraz daha fazla idare eder.Eğer bütçen biraz daha müsaitse şunu önereyim:
http://www.hepsiburada.com/power ... 4&productId=bd53221
300 doların altında en iyi performans veren ekran kartı.Tahminim 2 yıl rahat idare eder.
x1050 ekran kartı arkadaşımdada vardı,undercoveri düzgün oynatmıyormuş onda çok kasılma yapıyormuş en iyisi siz ekran kartınızı değiştirin,fiyat olarak fazla pahalıya kaçmayın sonuçta bi 9800gt yada 4830 bile alsanız şuankinden çok çok daha memnun olursunuz bu kartların fiyatıda fazla deil bildiğim kadarıyla