Borga-xooo reis bakarıs wallaelazigliborga'ya soleyiverde bikac kız bana veriversin ya, olmamıBakarız yawww sen iste
sen bırak otekileri biz anlasırız, beterin mirası bi devralalım bendende hck kaynakları gelir, yakarız ortalıgıbu arada beter sevenin ve dua edenin bol olucak galiba ama üzülerek etceklerini pek sanmıorum
elazigliBorga-xBeter öl gariiiooo reis bakarıs wallaelazigliborga'ya soleyiverde bikac kız bana veriversin ya, olmamıBakarız yawww sen iste
sen bırak otekileri biz anlasırız, beterin mirası bi devralalım bendende hck kaynakları gelir, yakarız ortalıgıbu arada beter sevenin ve dua edenin bol olucak galiba ama üzülerek etceklerini pek sanmıorum
Beter başka malın yok muydu bea 50 e-ail yetmicek bana donanımsal birşey değil şöle bi karı kız man si falan
Veya korsan filmlerin,oyunların falan varsa alabilirim
XxXDaRKoXxXelaziglicd lerimi benimle gömdüler yoksa size versem chip online ab...ucar :D yada birbirine saldırırlar :DBorga-xBeter öl gariiiooo reis bakarıs wallaelazigliborga'ya soleyiverde bikac kız bana veriversin ya, olmamıBakarız yawww sen iste
Beter başka malın yok muydu bea 50 e-ail yetmicek bana donanımsal birşey değil şöle bi karı kız man si falan
Veya korsan filmlerin,oyunların falan varsa alabilirim
(şaka mahiyetinde öl dedim üzerine alınma maksat geyik olsun)Son Düzenleme: beter1072 ~ 13 Kasım 2007 19:42OP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Serkan Karadaş:D miras kavgasının eğlenceli yüzü bu olsa gerek.bendeki hdd nin içine girdikten sonra beter1072 nin bana bırakacağı bilgilerin sanırım değeri ölçülemez.nerede benim kurtarma dvd m :)oooo allahtan size bi miras ettim :D birisine miras olarak kızları veiyom gidiyo diğeriyle değiştiyio :D birisi diyoki niye bana bozuk mauseyi verdin :D :D :D walla rahmetli rahmetli kalkarım mezardan alırım hepinizden :D miraslarımı :DSon Düzenleme: beter1072 ~ 13 Kasım 2007 20:02OP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Onur Babaşansına o düşmüş :D :Dbeter10727- Bozuk Mouse?umu Onur_baba'ya BırakıyorımYav kardeş niye bana bozuk mouse bıraktın :Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 18,316 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007ya burda cok uzatmayalım, beter kardesimiz hakkı rahmetine bi kavussun toplanıp takasları yaparıs biz, "acele giden ecele gider" demisler. hallederis sora
OP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Onur Babahala kafam takıldı bozuk mouse'a kablolumu kablosuz mu?Kablolu :D :D ne yoksa kablosuz diye seviniyodun dimi :DOP BanlandıTeşekkür Sayısı: 0265 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007elazigliya burda cok uzatmayalım, beter kardesimiz hakkı rahmetine bi kavussun toplanıp takasları yaparıs biz, "acele giden ecele gider" demisler. hallederis sora:D :D siz varyaaa :D
- 1
- 2