Arkadaşlar işte sistemim:ram:2 gb işlemcim:adm athlon x2 +3800 2.1ghz ekran kartım:nvdia geforce 7600 gs işletim sistemim win7...bu sistemle hiç bir ayar yapmadan call of duty 4 ve 5 sersini oynadım crysisi oynadım.assasin creed broodhord ve relevationsu oynadım(kasmadan) pes 2012,fear 3 ü oynadım.sizce gta 4 ü kaldırır mı ona göreBEYŞE alıcam oyunu...tşkler..:)
Beyler acil yardım lazım lütfen acil cvp lazım!
Bence cok zorlar o sistemi oynatıcağı bi ayar varsa oda en düşük detay.....
açamassın tahminim üst seviye ekran kartlarında bile kasıyor.
çok rahat oynarsın kardeşim. o donanım her oyunu en düşük çözünürlük ve en düşük detayda oynatır. zaten yazdığın oyunları oynayabildiysen gta 4 çok rahat oynarsın. ama en düşük ayarlarda low yağ herşeyi artık ne zevk alırsan.
1024x768 low ayarda herşey kapalı oynarsın ama oyunun tadı çıkmaz.
ama can you run it sitesine göre sadece ekran kartım zoruluyor...Dostum ben o siteyi tanımam yanlış sonuclar cıkartıyo cünki bende kaldırmaz diye carpı kaymustu crysis 2 ye high detayda oynamıstım ben kendi gördüğüme bakarım dual core işlemci 2.70- 3gb ram ddr2- 9800 gt geforce sistemim var ve gta 4 canına ot tıkıyor kendi gördügüme mi inanıcam o siteyemi :) senin sistemi asırı zorlıyacagını düsünüyorum hala dene istersen low detay götürebilir o site pc nin gücünü hesaba katmıyor yani oyun minumum quad istesin senin işlemci core duo olsada carpısı yapıstırıyo ama o işlemcinin o oyunu kaldırma ihtimalini görmüyor anlatabildimmi cok güvenme o siteye.
Son Düzenleme: okinkurt ~ 21 Temmuz 2012 21:29
kardeş peki bu sistemle oynayabileceğim kaliteli oyunları söyler misin?Dostum ben o siteyi tanımam yanlış sonuclar cıkartıyo cünki bende kaldırmaz diye carpı kaymustu crysis 2 ye high detayda oynamıstım ben kendi gördüğüme bakarım dual core işlemci 2.70- 3gb ram ddr2- 9800 gt geforce sistemim var ve gta 4 canına ot tıkıyor kendi gördügüme mi inanıcam o siteyemi :) senin sistemi asırı zorlıyacagını düsünüyorum hala dene istersen low detay götürebilir o site pc nin gücünü hesaba katmıyor yani oyun minumum quad istesin senin işlemci core duo olsada carpısı yapıstırıyo ama o işlemcinin o oyunu kaldırma ihtimalini görmüyor anlatabildimmi cok güvenme o siteye.
Ne tarz oyunlar seviyosun bilmiyorum 1-2 tane yazıyım :) doom 3 - gta san andreas - crysis 2 - elder scroll 4 oblivion - fallout 3 - Stalker serisi ,1. Shadow of chernobil2.clear sky 3.call of pripyat bunlar baya yeter sana kimisi biraz eski senelerine aldırma güzel oyunlardır :) stalker serisi ve san andreas full tr fallout da tr olur yakında %60 da cevirisi. .....
Ne tarz oyunlar seviyosun bilmiyorum 1-2 tane yazıyım :) doom 3 - gta san andreas - crysis 2 - elder scroll 4 oblivion - fallout 3 - Stalker serisi ,1. Shadow of chernobil2.clear sky 3.call of pripyat bunlar baya yeter sana kimisi biraz eski senelerine aldırma güzel oyunlardır :) stalker serisi ve san andreas full tr fallout da tr olur yakında %60 da cevirisi. .....Şu mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim senin günahlarını bağışlar inş... yardım ettiğin için sağol kardeşim..crysis 2 yi düşünüyrum ama kaldırır mı sence?oynayabilir miyim ki?
Şu mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim senin günahlarını bağışlar inş... yardım ettiğin için sağol kardeşim..crysis 2 yi düşünüyrum ama kaldırır mı sence?oynayabilir miyim ki?Amin cümlemizin :) . Dostum crysis 1 ve warhead ı kaldırıyorsa ki ilk mesajında rahat oynadım yazmışın 2 yide oynatır en kötü low da crysis 2 sistem dostu bir oyun ilk oyun dan daha hafif :D .
ama sistem gereksinimlerini göründüğü kadarıyla benim pcim karşılamıyor....sanıl olcak :/ k.b senide meşgul ediyorum :(Amin cümlemizin :) . Dostum crysis 1 ve warhead ı kaldırıyorsa ki ilk mesajında rahat oynadım yazmışın 2 yide oynatır en kötü low da crysis 2 sistem dostu bir oyun ilk oyun dan daha hafif :D .
ama sistem gereksinimlerini göründüğü kadarıyla benim pcim karşılamıyor....sanıl olcak :/ k.b senide meşgul ediyorum :(Bir deneyin bişey kabetmessiniz sonucta kaldırmassa silin gitsin :D diğer oyunlarda crysis kadar eğlencelidir onları deneyebilrsiniz olmadı :) ama low detay götürür en kötü bence...
ekran kartı en düşük ayarda açarda işlemciden kaybedermisin bilmem
Bide alıcaksın torrentten indir oyunu.
Valla dostum kesin acar diyemeyiz sistem eski ama low detay oynatır diye tahmin ediyorum oyun işinde kesin kaldırır dişye bişey yok ne yazıkki :( deneyip denememek sana kalmış bişey.
arkadaşım doğruyu söylemek gerekirse sistemin fi tarihinden önce bir teknolojiye sahip. o yüzden sen otobana girme normal yolun sağından devam et. shank 2 gibi neredeyse hiç sistem istemeyen oyunları oyna. not: shank 2 harika bir oyun ve deli gibi oynuyorum..