Beyler acayip beni sinir eden bir sıkıntım var benim daha önce Hafx 942 Kasam var Asus P8Z68-V anakartım varken kasamda önpaneldeki 2 usb 3.0 2 usb 2.0 da çalışıyordu şimdi Anakartımı Asus P8z77-v LE PLUS yapınca 3.0 ların biri çalışmıyor onu geçtim önemli olan şey Kasanın yan panelindeki koca fanı anakartta takıcak bir yer bulamadım Vatana montaj ettirdim onlarda böyle teslim etti anakartta yeterli yeri mi yok :(( eğer öyleyse çok üzülcem ya :D neyse sorunumu çözecek var mı bu şekildeyken 60 dereceleri görmesini istemiyorum ekran kartımın :) ne overclock var ne bişi oyundayken 60 derece önceden max 45 di :)
Beyler Acil Yardım Lüften !
anakartda 3.0 bağlantı yeri var muhtelemen takmaışlardır onu sen takabilirsin kasanın yanına gelince anakartında takcak yer yoktur powerdan çıkan
kırmız kutu içerisinde bir kablo çıkması lağzım o kablonun ucuna kasandan çıkan
böyle bir kablo takacan ve onun ucunadan fanının kablosunu takcan
Problemi çözdüm :) kasanın kutusunda fan çoklayıcı tarzi bişi vardı onun sayesinde taktm çalşıyor :) ama yarın anakartımı değiştircem ud3h alcam heralde :) p8z77 LE Plus ların v2 serilerinin hepsini fabrika topluyormus fırsat bu fırsat :)
Problemi çözdüm :) kasanın kutusunda fan çoklayıcı tarzi bişi vardı onun sayesinde taktm çalşıyor :) ama yarın anakartımı değiştircem ud3h alcam heralde :) p8z77 LE Plus ların v2 serilerinin hepsini fabrika topluyormus fırsat bu fırsat :)eğer öyleyse çok şanşlısın :=] o haberi nerden öğrendin ?
benim bilgisayarım 4 kerede anakartı değişti az çok biliyorsundur forumda bir sürü konu açtım sorun hala çözülmedi sorun işte P8Z77-LE plusların v2 sindeymiş bende sürekli onu aldığım için hep hatalı oluyormus yetkili servisinden dava açmak için servis raporu istediğimde adam söyledi P8Z77-LE PLUS v2 yani windows 8 ready modellerinin hepsi sorunlu