Beyler Bu Sİstemde Gta 4 ün takılması normal mi ?
Xp de hiç takılmıyordu ama windows 7 de takılmaya başladı.
AMD PHENOM 2 X4 İŞLEMCİ 3.00 GHZ
4GB RAM
ATİ HD 4890 1GB GDDR5 DİRECT X 10.1(GÜNCEL SÜRÜM)
450WATT FAN
LÜTFEN YARDIM EDİN CRYSİS İ FULL DETAİL DE OYNUYORUM SORUN YOK AMA GTA 4 DE TAKILIYO XP DE FULL DE OYNUYODUM TAKILMA OLMUYODU KESİNLİKLE AMA WİNDOWS 7 DE TAKILMA OLUYOR LÜTFEN YARDIM!!!!!!
(SORUN ÇÖZÜLDÜ..)
fps yamasını indirdim düzeldi
Beyler Acil Yardım Wİndows 7 Gta 4
kardeşim saolasın şuanda fps düzeltme yamasını nidiriyorum sanırım sorun fps de
saol ok eğer olursa allah ne muradın varsa versin olmassa da versin canın sağolsun :D
Saolasın Arkadaşım ... Arkadaşlar Eğer Böyle Bir Sorunu Olan varsa..İllegal paylaşımlar yasak.
http://rs73.ra***share.com/files ... DUZELTME_YAMASI.cab
bunu indirsin(*** yerine ''pid'' yazacaksınız) umarım Link paylaşmak vardır.
ya ben ilk şu sisteme kurdum
amd phenom 3x 2.4 ghz işlemci
2 gb ddr2
1 gb ati 3650 ekran kartı
350 watt güç kaynağı
patchleri indirdim ama oyun düzgün çalışmadı loading yaparken öle kalıo bnm sistemde yanlış olan ne war ramı yakında 3 gb a çıkarcam işe yararmı dersiniz?
bide oyun orjinalse yayımlanan bütün patchleri indirmem gereklimi ?
peki bn bu sistemle rahat oynayabilirmym??
ya ben ilk şu sisteme kurdum
amd phenom 3x 2.4 ghz işlemci
3 gb ddr2
1 gb ati 3650 ekran kartı
350 watt güç kaynağı
paranoid sen bu oyunu kendi bilgisayarında rahat oynadıysan özelliklerini yazrmısn
melih fb eğer xp kullanıyorsan rahat oynarsın gerçi vista ve windows 7 de de rahat oynarsında ama full detail zor biraz vista ve windows 7 de
kardeş 5 gb ddr 2 ile heralde bitirirsin oyunu rahat rahat da işlemciyi anlamadım :S
Bu nasıl bir soru ? Dalga geçiyorsun değilmi ? GTA IV'ı 7 ~ 8 yaşındaki çocuklar bile biliyor yani yapma bunu hiç duymadınmı Google'ye sorsana bir incele resimleri.
Google'ye sormak yerine böyle mesajlar yazıyorlar forumu kirletiyorlar.
Beyler Bu Sİstemde Gta 4 ün takılması normal mi ?Bileşenlerinize zarar gelmesini istemiyorsanız, en yakın zamanda güç kaynağınızı değiştiriniz.
Xp de hiç takılmıyordu ama windows 7 de takılmaya başladı.
AMD PHENOM 2 X4 İŞLEMCİ 3.00 GHZ
4GB RAM
ATİ HD 4890 1GB GDDR5 DİRECT X 10.1(GÜNCEL SÜRÜM)
450WATT FAN
LÜTFEN YARDIM EDİN CRYSİS İ FULL DETAİL DE OYNUYORUM SORUN YOK AMA GTA 4 DE TAKILIYO XP DE FULL DE OYNUYODUM TAKILMA OLMUYODU KESİNLİKLE AMA WİNDOWS 7 DE TAKILMA OLUYOR LÜTFEN YARDIM!!!!!!
(SORUN ÇÖZÜLDÜ..)
fps yamasını indirdim dü
watt az diyosunuz yani banada öyle geldi çünkü pc çok çabuk ısınıyo
kardeş sen ztn xp kullanıomşsn senn derdin ne gül gibi xp yi bırakıp win 7 e geçiosun kur xp ni rahat rahat uçak gibi oyna:D