Beyler bi içeri bakın fikrinize ihtiyacım var!
- 1
- 2
ben o it siteye güvenmiyorum şahsen :D istiyorsan dene sen bilirsin hocam bende kastı idi valla.
Ben black ops u hd 4650 ile orta ayarda en az 10 kere bitirmişimdir hiçte kasma olmadı.Benim merak ettiğim kardeşimin kasasında e 5700 var bende ise e 6600 var pentium dual core arada 266 mhz hız farkı var ne fark ediyor ?
ben o it siteye güvenmiyorum şahsen :D istiyorsan dene sen bilirsin hocam bende kastı idi valla.e kardeş senin dediğine göre de ben bu sistemle boku yedim :D hiç oyun oynayamam :( ama normal de fear 3,pesi 2012,assasins creed broodhord ve relativions call of duty 4,5 crysis gibi oyunları hiç ayar yapmadan oynadım :/
Valla dostum oynamak istediğin oyunlar tabir yerindeyse baba oyunlar :D bu tür oyunlar için en aşşagı quad işlemci yanına sağlam bi ekran kartı gerekir bence sistemini yenilemen lazım...
q 9400 için aradım adamı 280 tl dedi by bye dedim kapattım onun yerine fx 6100 ile anakart alırım ramlerde uyumlu zaten vatandanda ekran kartıyla psu alsam tamadır.
q 9400 için aradım adamı 280 tl dedi by bye dedim kapattım onun yerine fx 6100 ile anakart alırım ramlerde uyumlu zaten vatandanda ekran kartıyla psu alsam tamadır.Anakart ile beraber dir o :D beni bi zamanlar quad qx9770 i cok kovaladım i7 ye bile kafa tutan bi işlemcidir ama para bulamadım almaya cok pahallı :D
- 1
- 2