İyi akşamlar herkese öncelikle benim bu sıkıntım bu forumda yaklaşık 2 aydır var. Bilgisayarım kafasına göre bilgisayara yüklenmeyle ters orantılı şekilde kendini resetliyor bu durum için vatana bilgisayrımı 4. kez verdim ve bu gündahil tam 82 gün Vatan bilgisayar servisinde kaldı bilgisayarım bilgisayarım daha 1 senelik bu yüzden tüketici mahkemesine başvuracağım eğer ki sonuç iade çıkarsa bir kasa toplayacağım yok iade cıkmassa tekrar servise vericem bu seferde her parça 3. kez gönderildiği için yine parçaları değişecek ama ben 1. seçenek olur diye umuyorum bu yüzden kasan toplamak istiyorum dediğim gibi kasa %100 alınmıcak o yüzden vakti olan arkadaşlar yardımcı olsun kimsenin değerli vaktini çalmak istemem Teşekkürler. :)
Şuanki Sistemim
İşlemci :İntel i7 2700k
Anakart : Asus P8Z77 LE PLUS
Ekran Kartı : Asus GTX 660 Tİ TOP Direct II
Ram: G-Skill 4x4 GB 1333 MHZ CL7 Ripjawx
SSD : Corsair 90 GB SSD ( Eski gri olan yazma okuma hızını hatırlamıyorum )
HDD : 1 TB WD Caviar Black 7200 RPM 64 MB önbellek
Kasa : Cooler Master Hafx 942 FULL Tower Kasa
PSU : Xlence 800W 80+ ( Ama kimseye önermem iğrenç bir PSU çöp )
İşlemci Fanı : Thermaltake Contac 30
Monitör: Samsung 21.5" S22A350H
Yeni yapmak istediğim kasa bundan az performans vermesin :) Kasayı 3dsmax Photoshop %40 Oyun %60 olacak şekilde kullandığım için İntel olmasını tercih ediyorum.( Kim ne derse desin tecrübemle AMD nin render konusunda kötü olduğunu biliyorum o yüzden testler flan umrumda değil 8350 var şirketteki bilgisayarda kötü yani render için kötü) ileriye dönük bir sistem olsun diye 2011 Socket olması taraftarıyım 8 tane ram slotlu olanlarından ( MSİ gd65-8D tercihimdir)Birde Render için geceleri bilgisayarı açık bıraktığım için Sessiz bir kasa tercihimdir uyuyamıyorum yoksa o yüzden Zotac vb ekran kartları Asus a göre daha sesliyse asus tercihimdir. hiç bir zaman son çıkan oyunları oynamıyorum full ayar merakım hiç yok :) oynadığım oyun Rift ve Dota 2 o yüzden oyun diye ekran kartına yüklenmek zorunda değiliz :) Sadece kasaya ayırdığım bütçe 3200 TL
Özellikle Zafer. ve DiamondMines in vakitleri varsa tavsiye etmesini isterim çünki gerçekten çok güzel topluyorlar :)
Şimdiden teşekkür ederim.