Beyler ramım 2+2 ddr2 dir. Sorunum yok ama 4 gb rama 2.30 ghz ıslemcı dusuk geldı yorumlarınızı beklıyorum.Resım koymayı basaramadım bu nedenle lınk verıcem>>>>;
Beyler bnm bilgisayarıma bi el atarmısınız ?
senin işlemcin 2.30 ghz neyi düşük geldi.
O/c bile gerek yok o sistem normal.2.3 neden azımsadınız bir işlem yaparken kasıyor diye mi?
Bende 2.66 ghz kullanıyorum.
[URL=http://img62.imageshack.us/i/ashampoosnap2012091821h.png/][/URL]
neresi az geldini söyleyim. Bak benim sistem Ve ÖZELLİKLE İŞLETİM SİSTEMİNE BAK...
Vista.. 32 bit.
4 gb kullanıyorsun 4 gb üzerindeyse 64 bit kullan tamam ram %100 kullanılmış oluyor ama sistem kasılmasının nedeni ddr2 özeliğininin ramlarde az oluşu. Dikkatini çekerse 32 bit bir tür ddr2 için üretilmiş sanki.
ddr3 te hız daha iyi haliyle işlemcin bekleme yapmıyor...
İşlemcin dört çekirdekli hız aşırtma yapmaya gerek yok.
Antivirüs olarak hangi program kurulu ?
Sen aldığın hatanın resmini foruma atarsan daha iyi olur.
win7 ye yükselt.vistadan fazla verim alamazsın.hem performans yükselir hemde daha fazla verim alırsın..Vista Gözel ve hoşuma gidiyor. Win7 düşünüyorum ama çekincem var bu pc ye format 3 günde atılıyor... böyle bir gariplikte var. Nezaman çökerse (8. senesinde maşallahı var) ozaman formatı window 7 ultimate yada home premiuma çeviririm..
Vista Gözel ve hoşuma gidiyor. Win7 düşünüyorum ama çekincem var bu pc ye format 3 günde atılıyor... böyle bir gariplikte var. Nezaman çökerse (8. senesinde maşallahı var) ozaman formatı window 7 ultimate yada home premiuma çeviririm..win7 pro süper.win7 pro al.görsel açıdanda vistayı sollar:)))
Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 20 Eylül 2012 13:21
Anlamıyorum halen vista kullanıyorsunuz, vista ile bilgisayarın yavaş çalışması normal birşey.
vistayı yavaş sana arkadaşlar vista yavaş değil.
size bunu bir türlü anlatamadık.
Vistayı hantal kılan özellik Takip edicileriydi ve bu aslında güvenlik içindir.
Win7 de bu kaldırıldı kabul ediyorum ki win 7 daha hızlı ama arada hız açısından pek farkım yok %10 luk bir değişiklik oluyor ki oda olsada olmasada olur zira hepsi aynı anda başlama özelliği yok. :)
uzatmayın vista kullanıyorum rahatım. :)
Vista tam bir facia idi ...
Bu vista benim vistam...
http://yfrog.com/nqfile3680idnazvdckzzgnjxzkfpz
http://img854.imageshack.us/img8 ... zvdckzzgnjxzkfp.mp4
indirme linki video düzelmiyor
vistayı yavaş sana arkadaşlar vista yavaş değil.sp2'Den sonra dahada iyi oldu.
size bunu bir türlü anlatamadık.
Vistayı hantal kılan özellik Takip edicileriydi ve bu aslında güvenlik içindir.
Win7 de bu kaldırıldı kabul ediyorum ki win 7 daha hızlı ama arada hız açısından pek farkım yok %10 luk bir değişiklik oluyor ki oda olsada olmasada olur zira hepsi aynı anda başlama özelliği yok. :)uzatmayın vista kullanıyorum rahatım. :)
Bence vista veya 7 ile alakalı değil işlemci iyi dll hatası demiş google amcaya sormusmu neden birde vista ve 7 de uac koruması var program açarken izin gerektiriyor oyunlarda hata vermesine neden olabilir işareti en aşagı dogru alırsa otomatik yükleyeceginden sorun yaratmaz aksi halde sorun olan dll eksiktir internetten yükleyebilir saygılar....