beyler metin2ye giriyorum karakter seçiğ başlaya tıklıyorum çizgi dolmuyo öyle kalıyo bunun nedeni nedir acaba birsürü pvp indirdim hep aynı sorun lütfen yardım edin :( http://c1204.hizliresim.com/w/j/4jfm2.png
beyler metin2 açılmıyor lütfen yardım edin
dediklerinizin hepsini yaptım beyler kaç kere sildim kurdum girdim hep böle windows wista da çalışıyordu w7 geçtim böle oldu
bir çok kez silip yükledim belgeleri felan ama hata düzelmedi lütfen yardım edin windows vista kullanırken açıyodu oradaki çizgi doluyodu windows 7 ultimate geçtim böle oldu.
ilk önce yinede metin2'yi kaldır..tarama yap herhangi bir metin2 dosyası falan kalmasın başlat ve disklerin heryerine bak..sonra Ccleaner ile kayıt defterini tara..ve pc'ye restart at..aşağıdakileri sırayla yap..
1- ekran kartını güncelle
2- Directx kur
3- net framework kur
4- metin2'yi ve pvp'yi baştan kur pc'ye restart at oyuna gir...
dediğim gibi metin2'yi güncelle..bak bakalım türk açılıyormu..yanlış yada eski metin2 dosyaları falan indirmişsin belki ondandır..
dediklerinizi harfi harfine uyguladım fakat yinede sorun devam ediyor
Sorun Wındowsla Alakalı Usttte Gormıyomusunuz Yanıt Vermıyor Dıyo Sorun w7 Den Kaynaklıyo Yanı Metın 2 Ile Alakası Yok Yanıt Vermıyıp Dondugu Icınde Ole Dolarken Yarıda Kalıyo Onun Çozumu Ara Kardeşım Neden Yanıt Vermıyo Dıyo