BattleField 3 yüklerken Origin İnstaller e tıkladığımda " Origin İnstaller çalışmayı durdurdu " hatası veriyor.
Acaba sorun nedir ?
BattleField 3 yüklerken Origin İnstaller e tıkladığımda " Origin İnstaller çalışmayı durdurdu " hatası veriyor.
Acaba sorun nedir ?
Oyun dijital versiyon mu yoksa kutulu mu ?
oyun indirme satın almadım eger kast ettiğin buysa
Muhtemelen korsan olduğu için bir sürüm, zira Origin üzerinden indirirkende, disk üzerinden yüklerken de böyle bir sorun pek olmuyor. Eğer orjinal sürüm olsaydı Origin Live Chat ile görüşmenizi önerecektim.
ilk yüklediğime yüklendi sildim bir nedenden dolayı ama şimdi yüklenmiyor.
Bir çok sebebi olabilir, bu forumda korsan oyun hakkında yardımlaşmak yasak o yüzden yapılabilecek pek bir şey yok. Zaten BF3 çoklu oyuncu için oynanan bir oyun pek kaybınız yok.
Hm forumda yeniyim korsan oyunun yasak oldugunu bilmiyordum kusura bakmayın .
Xbox 360'de oynasanız varya. Hiç bir sorun olmayacaktı. Yazık PC kullanıcılarına başları sorundan kurtulmuyor.
Oyun hiç durup dururken kapanmadı ya da durup dururken app i açarken sorun çıkarmadı ? Eğer böyleyse helal olsun gerçekten.
Oyun hiç durup dururken kapanmadı ya da durup dururken app i açarken sorun çıkarmadı ? Eğer böyleyse helal olsun gerçekten.Onlar Nvidia'nın Eylül - Ekim ayında çıkardığı sürücülerde oldu ki genel bir problemdi, onun haricinde bir problemim olmadı. Kaldı ki 360'ta 32'ye karşı 32 oynamak gibi bir lüks yokken, en sağlam BF3 PC'de olanıdır.
Kesinlikle öyle. BF3 en iyi PC'dedir zaten aksini kimse iddaa edemez ama öyle dev asa farklar da yok HD Pack content indirirseniz console a. 64 kişi yok diye biliyorum console da 16 vs 16 de fena değildir hani. Singleplayer ı bir bir şeye benzemiyor ama MP'si harika gerçekten.